Как да задържите един мъж до себе си

Как да задържите един мъж до себе си
Повечето жени желаят да изградят солидна и обещаваща връзка, която има бъдеще и която ще продължи в най-добрия случай за цял живот. Много жени се фокусират основно върху външния вид, но това е изключително грешно, защото за мъжете има доста неща които са много по-важни от това да изглеждате добре.


За да имате до себе си верен партньор, за който да сте сигурни, че няма да ви изостави, напусне или замени, за който да можете да кажете, че е любовта на живота ви, на който да можете да разчитате и на чиято любов да се уповавате, вие трябва да направите нещо много, много важно, а именно да създадете на мъжа до вас положително усещане.


Създавайки му позитивна емоция със самото си присъствие, вие бързо ще го привържете към себе си и скоро той няма да може да си представи живота без вас. Но без тази положителна емоция, всеки ден с него може да е последен и никога не можете да сте сигурна дали той няма да потърси щастието си на друго място.


Важно е да знаете, че при мъжете този инстинкт за създаване на връзка е слабо развит и слабо изразен в сравнение с дамите, така че мъжете се осланят единствено на емоциите си. За повечето мъже не е проблем да са сами или необвързани, така че единственият начин да го задържите до себе си е като го накарате да се почувства добре и приятно.


Ето как да стане това:


Контролирайте емоциите си…

Вашите собствени емоции могат да се окажат най-големият враг на вашата любов. Ако се случи нещо дребно, а вие изригнете в неконтролируем гняв, или ако започнете да правите драматични сцени на ревност от това, че той е разговарял случайно с друга жена, или ако започнете да губите контрол над страха си, че той ще ви изостави, че ще останете сама и други подобни, вие ще изплашите и отблъснете мъжа повече, отколкото можете да си представите. Най-големият страх на повечето мъже е да не би да се окажат на средна възраст обвързани за някоя холерична лелка, която крещи, блъска врати и обикаля с парцала, правейки скандали с повод и без повод. Ако мъжът заподозре дори и най-малката наченка, че вие ще се превърнете в това, той най-вероятно ще си плюе на петите и ще избяга от вас. Научете се да обработвате емоциите си и да ги изразявате по цивилизован начин. Не само мъжете, но и всички хора като цяло мразят драми и безсмислени церемонии. Ако сте много ядосана на приятеля си за нещо, просто изчакайте да се поуспокоите и поговорете с него след час-два, когато ще сте много по-сериозни.


Създайте си положителна картина на живота…

Много лошо от ваша страна е всеки път когато той не отговори веднага на ваше обаждане по някаква причина да започвате да драматизирате, мислейки си, че се забавлява някъде с други жени или приятели. не поставяйте нещата винаги в негативен аспект. След като не ви вдига телефона, просто най-вероятно не го чува или няма възможност точно сега да разговаря с вас. Бъдете приятелски настроена и не си създавайте неприятен образ на всичко. Ако с времето свикнете да се държите с него като негов приятел по един позитивен начин, тогава ще имате реален шанс да създадете в него едно положително постоянно усещане, което ще го тласка несъзнателно да прекарва много повече време с вас. Всеки търси положителните емоции, нали?
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар