Предимствата на онлайн връзката

Предимствата на онлайн връзката
За мнозина онлайн връзките не са нещо сериозно. Това обаче е погрешно, защото в тях играят роля същите онези мисли, чувства и емоции, които са основата на всяка друга връзка. В действителност, те дори имат и някои предимства. Ето кои са някои от най-известните:


Ако връзката ви оцелее онлайн, то в реалността нищо няма да може да се изпречи на пътя ви…

Ако известно време поддържате интернет връзка и тя съумее да премине през всички изпитания, които живота поднася, най-вероятно в живота ще ви бъде още по-лесно да запазите отношенията си. По интернет е по-лесно да възникнат недоразумения, през интернет е по-вероятно да изпитате ревност, недоверие и съмнение, през интернет е по-вероятно да почувствате самота и неудовлетвореност, а също така е и по-вероятно да останете незадоволени в сексуален аспект (все пак връзката се поддържа виртуално). Ако обаче се справите с всичко това през монитора на компютъра, в повечето случаи вероятността връзката ви да преуспее е значително по-висока.


Ако връзката преодолее разстоянието, значи е много по-добра от много други връзки…

Повечето хора, на които им се наложи да прекарат известно време на дистанция от своя партньор, обикновено не запазват връзката си за много дълго време. Това говори за много недостатъци в самата връзка, но и за липса на качества в един от партньорите или и в двамата. При онлайн връзката всичко стартира с изпитание, защото още при самото запознанство партньорите са дистанцирани един от друг и на практика те тестват своята вярност един към друг и своето умение да общуват още в самото начало.


Връзките от разстояние ще ви позволят да чуете вътрешния си глас и своите индивидуални желания…

Често се случва в една връзка един от двамата партньори да има по-силно мнение и индивидуалност спрямо другия и така един от двамата много по-често прави компромиси със своите желания за обучение, образование и кариера. Във връзките от дистанция обаче, всеки от двамата партньори живее собствения си живот и има шанса да реализира собствените си планове и идеи. Това може и да звучи егоистично, но е факт от реалния живот. В известен смисъл, понякога наистина връзките от разстояние могат да са единствената алтернатива.


Развива се умението за комуникация и се засилва желанието да сте заедно…

Когато сте във виртуална връзка и контактувате от различни краища на света, то и за двама ви е от съществено значение всеки малък жест, всяка дума, всеки поглед и всяка усмивка, която сте успели да зърнете докато говорите през интернет. Това е нещо, което хората в непосредствена близост не осъзнават и не оценяват. Освен това много добре се развива умението да общувате по между си, защото когато не сте очи в очи са нужни повече усилия за да изразите мислите и чувствата си.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар