Положителните страни на белите дрехи

Положителните страни на белите дрехи
Бялото създава по-привлекателни форми при жените...

Като цяло бялото плаши доста дами, защото създава оптическа илюзия за обем. Дали обаче това е винаги лошо? Не съвсем. Ако жена облече бяла рокля, тениска или блуза, това ще придаде обем на зоната около гърдите. Знаете от опит, че това не е шега и действително белият цвят прави женските форми по-пищни. Така че не се тревожете за размера на гърдите и накарайте всички да ви виждат така, както вие бихте желали с помощта на белия цвят.


Белите дрехи в мъжкия гардероб…

Наскоро проведено проучване сред представителки на нежния пол показва, че според тях мъжете са най-секси когато носят изтъркани дънки и бяла тениска. Според дамите това било изключително привлекателно, защото оформяло мъжкото тяло по съблазнителен начин и правело господата по-атрактивни. Не е изненадващо, особено като имаме предвид, че белият цвят създава илюзия, че мъжете са по-широкоплещести и мускулести.


Белите дрехи създават усещане за материално благополучие…

Белите дрехи въздействат на хората по специфичен начин. Така например, ако една жена облече стилна бяла лятна рокля и ако добави аксесоари като ексцентрична шапка и тъмни очила, това би създало усещане за материално благосъстояние. Подобно усещане създават и мъжките дрехи в бял цвят, та били те и спортни. Това се свързва с усещането за положителна енергия, положително настроение, оптимизъм, надежда в бъдещето и усещане за радост от живота, което белите дрехи носят. Подобно влияние се счита да оказва и червения цвят.


Бялото създава усещане за доверие…

Белият цвят не само ще ви направи да изглеждате по-привлекателни и заможни. Той ще създаде и усещане за доверие в хората около вас. Белият цвят ще въздейства на тези, с които разговаряте, така че те ще вярват повече на вашите думи и ще бъдат по-отворени към вас. Това е много положително, особено когато завързвате нови контакти с хора, които не ви познават достатъчно.


Бялото създава усещане, че сте по-млади…

Белият цвят има свойството да създаде илюзия за по-млад човек, особено ако се съчетае с някой свеж аксесоар, например шалче или шапка в розово или друг интересен цвят. В това отношение същото важи и за бялото облекло. Така например хората с бели маратонки често биват възприемани за по-млади, отколкото са в действителност.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар