Какво е първото, което жените гледат в един мъж?

Какво е първото, което жените гледат в един мъж
Много жени твърдят, че физическите белези за един мъж са маловажни в сравнение с неговия характер и личностни качества. Дали това е така или не, тук няма да дискутираме. Просто ще представим няколко от физическите особености, които жените намират за най-привлекателни и неустоими и които определят дали един мъж ще е атрактивен чисто физически за една жена или не. Най-интересното от всичко е, че мъжете живеят с големи заблуди какво харесват жените в тях и какво не.


Широките рамене

Широките рамене сами по себе си може и да не са съвсем достатъчни за да хлътне една жена по някой мъж, но при всички случаи няма да му навредят. Широките рамене са определяни от повечето жени като доста секси и макар че нито една жена не ги посочва като най-важни, все пак тази типично мъжка особеност заема едно от челните места в списъка.


Стегнати гърди

Стегнатите гърди действат като магнит за дамите, дори и повече от широките рамене. Това от една страна се дължи на факта, че стегнатите гърди са естетични, а от друга страна и на това, че издават физическа сила.


Слабото телосложение

За огромна изненада на повечето мъже, жените определят слабото телосложение като една от най-привлекателните черти. Всъщност, мнението на мъжете, че един мъж трябва да е много едър, много мускулест и груб са доста далеч от реалността. Също както мъжете харесват стройни жени, дамите също отдават предпочитания на атлетичното телосложение.


Малкото дупе

Мъжете не са единствените, които гледат задните части на представителките на нежния пол. Оказва се, че дамите също обръщат внимание на тази черта при мъжете и всъщност поставят тази черта на първо място като най-важен физически белег за мъжественост.


Краката

Краката на един мъж са сред особеностите, които дамите забелязват най-бързо. Добре е те да са дълги и умерено мускулести. Оказва се, че дамите не са луди по-огромните мускули на краката, а просто търсят естетика и симетричност. Освен това, повечето жени споделят, че харесват мъжете да имат леко криви крака, което ги прави по-привлекателни.


Плоския корем

Жените считат плоския корем за един от най-важните символи на мъжественост, заедно с малкото дупе. Всъщност, за жените плоският корем играе много по-важна оля, отколкото големината на любовния инструмент.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар