Първа среща? Внимавайте с комплиментите!

Първа среща? Внимавайте с комплиментите!
Много мъже допускат една и съща грешка на първа среща с момиче. Те създават малко изкуствена и фалшива атмосфера, тъй като непрекъснато се опитват да обсипват жената с комплименти, много от които твърде клиширани. “Имаш красиви очи” на вас може и да ви звучи добре, но това не носи никакъв смисъл и може би е една от най-изтърканите реплики, които мъж може да каже на жена. Ако си мислите, че ще впечатлите момичето с подобни фрази, тогава или сте на погрешен път, или девойката е много наивна и се впечатлява от всичко.


Лошо подбраните комплименти не само няма да имат никакъв положителен ефект, но и ще ви направят безинтересни за момичето. Най-вероятно тя ще ви вземе за поредния скучен тип, който просто иска да я съблазни с евтини комплименти, които не показват никаква оригиналност. Момичетата виждат постоянно хора, които се лепват за тях и започват да им говорят какви ли не лигавни, така че спестете им това и ще имате по-добри шансове.


За да имат стойност комплиментите спазвайте две много важни правила:


- Не ги ръсете като сняг

Може и да искате да засипете девойката с комплименти, може и наистина да я харесвате повече от всяка друга жена, която някога сте виждали, но не прекалявайте. Нали не искате милите ви думи да загубят стойност и да започнат да влизат през едното ухо и да излизат през другото без да оставят никаква следа. Един комплимент казан в подходящия момент ще струва много повече, отколкото всички комплименти на света изречени един след друг.


- Подбирайте подходящите комплименти

няма нищо по-ценно от искрения комплимент. Ако искате да впечатлите момичето наистина, тогава просто използвайте подходящия момент за да подчертаете това, което наистина ви е впечатлило в нея. И бъдете напълно откровени. Освен това не се ограничавайте в избора. Комплиментът може да е към физическа черта, която ви привлича в момичето, но повече може да се цени комплимент, който подчертава нейно качество. Например ако в дадена ситуация момичето е показало силен характер и упоритост, то при подходящ момент не пропускайте да го споменете. Повечето жени много повече ценят подобни искрени комплименти, отколкото изтъркани клишета като онова за хубавите очи.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар