Алкохолът при първа среща

Алкохолът при първа среща
Повечето експерти съветват да бъдете изключително внимателни в консумацията на алкохол по време на първа среща, защото има доста големи рискове да се изложим и да провалим всичко.


Жената

Няма нищо по-грозно от това да видиш красива млада жена с много качества да се налива като прасе с евтин алкохол. Препоръчително е много да внимавате как пиете, колко и какво на първа среща за да не се изложите. Напълно е разбираемо да искате да си пийнете малко, защото напрежението при среща с нов партньор винаги е голямо, но все пак се ограничете в съвсем малко количество и си пийнете нещо качествено. Например ако посетите някое заведение чаша вино е добро решени, а може би ще предпочетете един коктейл. Няма значение - важното е да е с мярка. Пиейки повече алкохол, жените могат да започнат да изглеждат твърде лекомислени и това не е добре за тяхната репутация.


Мъжът

Ако прекалите с пиенето на първата среща, то най-вероятно втора такава няма да има. Жените винаги изпитват сериозни резерви към мъжете, които прекаляват с алкохола. Медиите са изпълнени с истории за пияни мъже, които са наранили партньорката си или пък са се замесили в някакъв скандал, а жените ненавиждат това от дъното на душата си. Прекалявайки с алкохола на първа среща, вие ще направите възможно най-лошото впечатление и ще си създадете репутация на неблагонадежден и безхарактерен. Разбирам че може би ще се притеснявате, но вместо да се наливате като прасе се дръжте като истински мъж и просто споделете с дамата по едно питие като нормален човек. Все пак целта е да се създаде приятна релаксирана атмосфера, а не обстановка на пиянски бар.


Вашето отношение

В никакъв случай не се опитвайте да получите секс на първата среща като подканяте жената да консумира повече алкохол. Това е отвратително и тя ще бъде доста разочарована от вас. Възможно е това да разруши доверието по между ви още от самото начало и така връзката най-вероятно няма да се получи. Изчакайте докато партньорката ви е готова да сподели това преживяване с вас и не се опитвайте да я пришпорвате с или без алкохол.


Транспорта

Помислете предварително какви са плановете ви за срещата. Ако знаете от преди това, че ще пийнете по нещо, то най-добре отидете пеш или с такси, защото в противен случай няма да можете да шофирате след това. Ако пък отидете със собствения си автомобил, просто забравете за алкохола - ще си пийнете някой път когато не сте с колата.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар