Оранжевият цвят в гардероба

Оранжевият цвят в гардероба
Кой изглежда най-секси в оранжево?

Ярките оранжеви нюанси, които наподобяват прясно разрязан портокал, а също така и оранжевото с по-нежни прасковени примеси е изключително подходящ цвят за дами, които се отличават с по-мургава кожа, кафеви или черни очи и по-тъмни коси. Яркостта на оранжевото прави тъмнокосите, тъмнооки и матови дами да изглеждат много топли, чаровни и енергични, подчертавайки най-силните им страни, откроява белите зъби.


С какви цветове да съчетаем оранжевия тоалет?

Ярките оранжеви шарки се съчетават особено добре с черно, изглеждайки още по-контрастно. Ако пък желаете да приглушите леко яркостта на оранжевото, но все пак искате да го съчетаете с нещо по-деликатно, добър избор са кафевите нюанси. Те допълват оранжевото по много приятен начин и заедно създават една много стилна комбинация за през есента.


Оранжевото през различните сезони…


Есенните месеци са доста добър повод да си вземете ярък тоалет в оранжеви нюанси. Мрачното време действа подтискащо, а портокаловите багри ще ви съживят, ще подобрят настроението ви и ще ви ободрят. Ярко оранжевият цвят е точно това, от което се нуждаем през този период от годината. Прекрасна есенна комбинация е оранжево с червено и кафяво. Така от една страна ще носите цвят и настроение, а от друга страна ще сте в тон с цветовете на есента. Зимата е дори още по-мрачна и тъмна, а ярко оранжевият цвят ще ви подейства точно на място. Появете се в компания с ярко оранжев стилен тоалет и ще видите, че всички ще се зарадват от приятната атмосфера около вас.


Лятото и пролетта са синоним на слънце и добро настроение. Можете да влезете в крак с циркулиращата около вас жизнена енергия и да си купите ефирна лятна рокля в ярък портокалов цвят. Ако прибавите черно или червено ефектът ще е още по-силен.


Какво да избягваме?


Препоръчително е да внимавате с какво комбинирате оранжевото, защото някои цветове се съчетават доста трудно с него. Сред най-неподходящите са синьо, зелено и лилаво, но все пак всичко зависи от тоновете и оттенъка на самия цвят.


- Оранжевите дрехи са най-подходящи за срещи с приятели, за излети сред природата. Препоръчителни са за хора, чиято работа е с творческа насоченост и се търси креативност.


- Оранжевите дрехи не се препоръчват за професии, които трябва да излъчват тежест и авторитет. Веселият характер на дрехата създава риск да не ви вземат на сериозно.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар