Какво да правим когато нямаме желание за секс?

Какво да правим когато нямаме желание за секс
Стресът в ежедневието, проблемите на работа и у дома, финансовите затруднения, а също и рутината на ежедневието постепенно убиват сексуалното желание на много двойки. Това обаче е много лошо и не бива да се случва, защото може да навреди цялостно на отношенията между партньорите. Вярно е, че сексът не съвсем всичко, но все пак е голяма част от семейния живот, така че нека видим как може да се съживи тръпката и да разпалим огъня:


Масаж…

Според специалисти, масажът е един от най-добрите начини да се отпуснете от напрежението в ежедневието. Той ще премахне стреса и ще ви помогне да се отърсите от стреса. Направете един продължителен масаж на своя любим или поискайте от него той да ви направи. Не го приемайте задължително като начало на сексуален акт, просто си помогнете един на друг да се отпуснете. Въпреки това, твърде е вероятно близостта и докосванията да събудят у вас желание за по-нататъшни ласки.


Отдавайте се на ласки…

Използвайте моментите, в които сте сами да си полежите в леглото заедно или пък да се гушнете на дивана докато гледате нещо по телевизията. По този начин ще усещате физическата си близост. Целунете партньора се, прегърнете се и не го възприемайте задължително като начало на нещо друго. Просто се порадвайте един на друг и на своята близост.


Пуснете си романтичен филм…

Гледането на романтични филми докато сте се излегнали на дивана или в спалнята може да има много стимулиращ ефект и да разпали значително нещата между вас. Самият филм ще прехвърли върху вас вълнението на актьорите и несъзнателно ще започнете да се поставяте на техните места.


Организирайте си романтична вечеря…

Запалете си свещи, пуснете си хубава музика, приглушете осветлението. Направете си една романтична вечер с приятни разговори и вкусна храна, сипете си по чаша вино. Това със сигурност ще ви накара да се чувствате по-близки.


Правете си жестове и забравете за скандалите…

Ако правите жестове и показвате уважение един към друг, това ще окаже много положително влияние върху вашия интимен живот. Опитайте се да направите времето на партньора си с вас приятно и да го научите да ви свързва с моменти, в които се чувства добре. Забравете за скандалите и истериите, защото те не само няма да помогнат с нищо, но ще унищожат и малкото останало от вашия интимен живот. Ако се отнасяте винаги спокойно и с разбиране, ще видите, че той ще ви отвърне със същото.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар