Предимствата за една жена да живее сама

Предимствата за една жена да живее сама
Ако сте жена, която обмисля да живее сама, но се чудите дали да го направите и все още не можете да се решите напълно, ето няколко причини в полза на това.


1. Приятелят ви ще може да идва и да остава когато си поиска и за колкото му се иска време. Не е нужно да се тревожите, че ще трябва да обяснявате на родителите си. Вие сте голяма и можете да действате както намерите за добре.


2. Няма да се тревожите, че ще събудите някой или пък че някой може да ви чуе докато сте се разгорещили с вашия любим. Знаете, че е много сложно да се отпуснете когато има риск да някой да ви изненада.


3. Няма да се съобразявате, че ще оставите мръсно или разхвърлено и някой ще се ядосва или ще ви се кара. Ще влизате с обувки ако искате, а ако бързате можете да оставите чиниите в мивката без някой да се кара, че не сте ги измили. Същото касае разхвърляните дрехи и бъркотията.


4. Никой няма да ви регулира дали сте закусвали или вечеряли. Много родители настояват да не пропускаме хранене, дори и ако изобщо нямаме желание за това. Така не рядко ядем против волята си. Е, ако живеете сама, с това ще се приключи. Вече ще се храните когато ви се прииска.


5. Най-накрая ще можете да си вземете куче или котка без да питате родителите си. Сама е прецените това на базата на своите собствени желания.


6. Никой няма да ви регулира как да се обличате. Никой няма да ви казва “облечи се по-дебело” или “да не би да мислиш да излезеш с това нещо”.


7. Време е за момичешки партита. Можете да поканите най-близките си приятелки и да си спретнете едно страхотно момичешко събиране, без да се тревожите, че майка ви и баща ви ще ви слушат от съседната стая за какво си говорите.


8. Вие ще си избирате сама меню, а няма да ядете каквото родителите ви са решили да сготвят.


9. Ако искате да стоите вечер до много късно няма да идват и да проверяват дали сте забравила да загасите лампата.


10. Вече няма да се съобразявате с домашните правила, които не ви допадат, а можете да си изградите ваши.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар