Предимствата да имате за партньор чужденец

партньор чужденец
Всяка любов е свързана с изключителни преживявания, но когато това е съчетано с партньор от друга националност или друга раса, любовта идва с бонус - стотици интересни неща, които човек може да научи и преживее в своя ежедневен живот. Една такава връзка често е съпътствана с опознаване на друга култура, друга религия, друг манталитет, други традиции в храненето, други вярвания и цялостно друга философия за живота.


Взаимно обогатяване

Едно от най-големите предимства от връзките с мъж или жена от чужда страна е културното обогатяване. Това може да се сравни с учене в чуждестранно учебно заведение или с това да поживееш известно време зад граница. Наистина, общуването на ежедневна база с интимен партньор - чужденец е едно доста интензивно потапяне в особеностите на неговата култура, обичаи, религия, традиции и начин на живот. Това е нещо, което ще се отрази много положително и благоприятно и на двете страни и ще разкрие нови хоризонти. Съжителството с партньор - чужденец може да разкрие пред вашето съзнание и ум неподозирани перспективи.


Практикуване на друг език

Сред предимствата на съжителството с чужденец е научаването и практикуването на чужд език. Ако не разбирате езика на своя любим човек, тогава ще имате стимул да го научите. Ако пък го говорите, тогава ще можете постоянно да го практикувате и да подобрявате уменията си. От друга страна, вие ще можете да научите любимия човек на вашия език и да предадете частица от себе си и от своята култура.


Вълнуващо е

Всяка любов е вълнуваща, в това няма и грам съмнение. Въпреки това, в двойките, в които двамата партньори са от една националност, има много повече общо и хората често са си доста познати един на друг по отношение на манталитет и народопсихология. От друга страна, при двойките с партньори от различни националности е много по-вълнуващо да откриваш ден след ден тези хиляди малки неща, които ви правят различни един от друг. Освен това, е много по-трудно да се постигне рутина в ежедневието.


Възможността да пътувате

Ако изградите отношенията си с партньор от чуждестранен произход, вероятността да пътувате в чужбина нараства многократно в сравнения с хора, които имат за партньор местен жител. При всички положения той или тя ще иска да посещава своята страна, своите близки и приятели, така че най-вероятно и вие ще станете част от това.


По-културно обогатени деца

Ако създадете поколение с партньор от чужда страна, децата ви ще израснат в среда в която се говорят най-малко два езика. В редица случаи такива деца са по-харесвани от другите деца в училище и много често съучениците им ги намират за интересни.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар