Няколко важни въпроса за ВВ кремовете

Няколко важни въпроса за ВВ кремовете
ВВ кремовете са вече доста популярни, но много момичета и жени ги използват без всъщност да са съвсем на ясно какъв точно продукт слагат на лицето си. Нека зададем няколко много често срещани въпроса за ВВ кремовете и да да получим експертен отговор.


1. Могат ли ВВ кремовете да се използват от жени на всякаква възраст?


ВВ кремовете са подходящи както за жени от всички възрастови групи. Те могат да се използват от съвсем млади жени на 18 години, а също така и от зрели дами на повече от 80 години, които държат на грижата за външния си вид.


2. Предпазват ли ВВ кремовете от слънчевите лъчи?


Традиционно повечето ВВ кремове предлагат известна слънцезащита, която обикновено е около фактор 15. Имайте предвид обаче, че тази слънцезащита може да е добра ако отивате на гости при приятелка или на работа, но е изключително недостатъчна ако планувате да прекарате следобеда край морето. Повечето експерти в областта на козметиката биха ви казали, че ВВ кремовете предлагат по-скоро символична защита, макар че със сигурност с тях е по-добре, отколкото без нищо.


3. Има ли един ВВ крем някакъв положителен ефект върху кожата или това е само декоративна козметика?


ВВ кремовете имат доста полезни за вашата кожа свойства. Те хидратират, подхранват и чувствително омекотяват кожата. След почистването на грима лицето ви ще бъде дори по-хубаво от преди да нанесете крема.


4. Подходящ ли е ВВ кремът за мъже?


Напоследък много мъже се интересуват от ВВ кремовете. Всъщност това е може би най-търсената декоративна козметика от силния пол през последните години. Причината е, че едно от свойствата на ВВ кремовете, а именно възможността да омекотяват кожата, е доста търсено от господата.


5. Може ли ВВ кремът да замести фон дьо тенът?


ВВ кремът е много добър и здравословен за вашата кожа заместител на фон дьо тенът. Проблемът обаче, се изразява в това, че ВВ кремовете обикновено нямат това разнообразие от цветове и има риск да не можете да откриете точно това, от което се нуждаете.


6. Може ли ВВ кремът да остане незабележим?


ВВ кремът може да остане почти невидим когато го поставите на лицето., Единствената разлика ще е, че кожата ви ще изглежда с много по-приятен равен тен и без недостатъци, което изобщо не означава, че една жена носи грим.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар