Нещата които мъжете ценят повече от външния вид на жените

мъжете ценят повече от външния вид на жените
Много жени си мислят погрешно, че външният вид е единственото, което има значение. Това обаче, оказва се, е огромна заблуда, защото мъжете масово споделят, че има редица качества, които правят една жена привлекателна и сред първите няколко външният вид дори не присъства! Интересно, нали?


1. Изслушването

Мъжете през всички епохи до сега са живели като същества без чувства и емоции. Днес в 21-ви век те могат да излеят душите си пред своята любима и да изплачат своите чувства и емоции. И точно това искат да направят. От момичето се иска просто да ги изслуша внимателно, да се постави на тяхно място и да ги подкрепи. Не е сложно, но това може да накара един мъж да полудее по вас.


2. Спонтанност

Това е качество, което малко момичета притежават, ето защо то е толкова ценно. Мъжете обожават жени, които решават спонтанно, че искат да направят нещо, да отидат някъде, да преживеят нещо. Това е много ценно качество, защото прави живота прекрасен. За сметка на това, тежестта, прекалените колебания и липсата на гъвкавост в поведението отблъскват много.


3. Шофиране

Малко мъже ще ви признаят, но силният пол харесва жени, които се справят добре зад волана.


4. Радостта от нещата, които жената прави

За един мъж е изключително приятно да види, че една жена изпитва удоволствие от своята професия или хоби. Самите мъже ценят това по между си и няма как да не ги впечатли и когато го видят в някоя жена. Също така, те много се възхищават от дами, които променят нещата в живота, които не им харесват.


5. Насладата от храната

Мъжете не харесват жени, които само броят калории и ядат единствено маруля за да не са дебели. Те ценят дами, които си похапват това, което им се яде. По-добре е да изгорите излишните калории със спорт, отколкото да се храните с нежелание и сякаш изпитвате погнуса от храната.


6. Натуралния външен вид

Една жена трябва да се грижи за себе си, но прекаленият грим, неудобните и претенциозни дрехи, изкуственото поведение и прекаленото кокетничене са отблъскващи.


7. Готовност за преговори

Мъжете не харесват жени, които само се лигавят и искат всичко да става на тяхната. Мъжете лесно се изморяват от това и подобно поведение ги изчерпва и прогонва далеч.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар