Кое в жените убива мъжкото желание най-много? Част 1-ва

Кое в жените убива мъжкото желание най-много
Знаете ли, че понякога жените могат да отблъснат един мъж без изобщо да осъзнаят? Дамите си мислят, че мъжете са винаги готови за секс, но оказва се, че има доста неща, които въздействат на мъжете така, че тяхното желание за секс намалява или направо се изпарява. Нека видим кое води в тази “turn-off” класация:


1. Много дългите нокти

Жените си мислят, че представителите на силния пол харесват дългите и остри нокти като на тигрица, но това е крайно невъзбуждащо. Може би ако човек живее сред дивата природа дългите нокти биха имали предназначение, но в съвременното общество, колкото и на дамите да им допада да сравняват своя маникюр, тези нокти нямат никакво приложение, а мъжете изобщо не си падат по тях.


2. Прекаляването с парфюма

използването на хубав парфюм е много секси и женствено, но ако миризмата остава след вас с часове и жилището не може да се проветри, то това вече е проблем. Мъжете харесват приятните аромати, но с мярка.


3. Прекалената вкопченост

Едно от нещата, които действат много невъзбуждащо и дори отблъскващо е когато една жена постоянно повтаря на един мъж колко е важен той за нея и как тя не може изобщо без него. Самата идея, че някой толкова много се нуждае от помощ и подкрепа задушава повечето мъже и ги кара да се чувстват като вкарани в капан.


4. Правенето на глупава

Да се правите на глупава е само по себе си най-глупавото нещо, което можете да направите. Незнайно как и защо, някои момичета са си втълпили, че момчетата харесват глупави момичета. Това е абсолютна лъжа. Мъжете много ценят интелекта на едно момиче и обръщат голямо внимание на това, което тя говори. Ако знаете нещо, кажете го. Ако ли не - замълчете или просто кажете, че не го знаете.


5. Темата за бившия

Мъжете много мразят и много се отблъскват ако постоянно им споменавате или говорите за вашите бивши. А и има още нещо - ако вие самата постоянно говорите за това, то може би не сте готова все още за нова връзка.


6. Не бъдете много лесна

Бъдете много внимателна с лекотата, с която правите секс, защото можете да го оставите с погрешни впечатления. Ако се залепите на врата на момчето на първата среща, вместо да го развълнувате, може би просто ще го отблъснете.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар