Как да направим устните да изглеждат по-пълни?

Как да направим устните да изглеждат по-пълни
Всяка жена мечтае за по-плътни и сочни устни. Това се дължи не само на факта, че мъжете предпочитат този тип жени, но и също така на оптическата илюзия, че дамите с по-пълни устни изглеждат по-млади. А кой в края на краищата не иска да дръпне времето назад?


Може би ще се изненадате, че пълнотата на устните се свързва с младоликост, но това е лесно за обяснение. С времето устните на повечето хора изтъняват и с доближаване на третата възраст, те практически почти напълно изчезват.


По тази причина, почти всяка представителка на нежния пол, дори и онази, за която мъжките погледи не означават кой знае какво, би желала да влее малко сочност в своите устни. Алтернативи дал Бог, но все пак не всяка жена е склонна да прибягва към пластична хирургия или инжектиране на различни вещества, които да придадат обем.


За щастие, има някои начини да направите устните си по-сочни с помощта единствено на някой и друг трик и малко декоративна козметика. И да - без никаква по-сериозна намеса. Както знаете, в живота всичко е игра на цветове и светлосенки, така че гримът може да се окаже дори и по-ефективно средство, отколкото някои доста сериозни инвазивни методи.


Ето какво да направите:


- Първата и най-важна стъпка е да направите едно съвсем обикновено ексфолиране на устните. Това става доста лесно и ви е необходима единствено четка за зъби. Може да използвате и тази, с която си миете зъбите. Незабавно ще почувствате резултат. Устните мигновено стават по-блестящи и по свежи на цвят, а кожата им става нежна като коприна.


- Вземете молив за устни с цвят, който е един тон по-тъмен от вашето червило. Очертайте устните като лекичко излезете извън крайчето им. Така устните ви автоматично ще “завземат нови територии” и ще станат малко по-обемисти.


- Преди да нанесете червилото, но след като вече сте поставили молива, нанесете малко коректор в средата на устните, точно в най-пълната им част. Това ще придаде по-светъл цвят и автоматично ще ги направи да изглеждат по-обемисти.


- Нанесете червило, като е за предпочитане да заложите на по-светъл нюанс. Както знаете от дрехите, светлите цветове винаги правят всичко да изглежда голямо. И ако това важи за дупето, то защо да не важи и за устните? Точно обратното се отнася за тъмните червила - те правят устните по-тънки, така че е добре да ги избягвате.


Резултатът:

Най-сочните устни, които някога сте си представяли, че можете да зърнете на собственото си лице. И най-хубавото от всичко е, че така не вредим на себе си по никакъв начин!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар