Кои дрехи ни правят дебели?

Кои дрехи ни правят дебели?
Независимо дали сте по-слабичка девойка или имате по-заоблени форми, до голяма степен облеклото е това, което определя дали ще изглеждате по-стройна или по-пълничка. Точно така - именно облеклото, а не собственото ви тяло. Действително, някои дрехи подчертават формите прекалено, докато други ги прикриват неусетно. Ето някои от дрехите, които всъщност не са ваши верни приятели, както може би си мислите.


Прилепналите дънки

Твърде стегнатите и прилепнали дънки правят жените да изглеждат по-едри, отколкото са в действителност. На практика, прилепналите плътно по тялото джинси са подходящи единствено за много слаби момичета, а в не редки случаи дори и анорексична манекенка може да изглежда пищно в подобно облекло. Много по-добро решение за всяко едно момиче, без значение от телосложението, би било да си купи дънки, които са леко по-широки и за предпочитане с права кройка. Това ще направи тялото много елегантно, стройно и атлетчно и можете да сте сигурна, че ще се харесате много повече, а всички момичета ще завиждат на хубавата ви фигура.


Три-четвъртите панталони

Много жени ги купуват, защото напоследък се считат за актуален и модерен аксесоар, но панталоните с дължина до средата на прасеца правят силуета на жената по-широк. Освен това, краката изглеждат по-къси и пълни, а горната част от тялото по-издължена. Много по-добро решение е да изберете дълги или къси панталони, отколкото такива с неопределена дължина. избягвайте подобни решения и по-рядко ще се тревожите за фигурата си.


Торбестите дрехи

Огромните торбести дрехи са опит на много жени да скрият тялото си, защото се чувстват твърде пълни, но това е грешно. Именно торбестите дрехи правят тялото да изглежда много едро и развлачено. Освен това огромните рокли и пуловери създават оптическа илюзия за по-нисък ръст и отпусната мускулатура. Много по-добре е просто да облечете нещо с вашия размер и да изберете подходящата кройка и цветове за да подсилите силните си страни и леко да приглушите слабите.


Твърде тесен сутиен

Това е голяма беля, която може да направи жена с приятни и секси извивки да изглежда прецвъкана от всички страни. Тесният сутиен ще подчертае мастни натрупвания, които иначе абсолютно никой не би дори и предположил, че съществуват.


Твърде шарените панталони

Твърде шарените и многоцветни панталони или клинове привличат прекалено много внимание към областта на дупето и бедрата и освен това създават усещане за обемност. Това прави комбинацията двойно нежелана. Много по-добро решение за случаите, в които ви се носи клин е да изберете нещо едноцветно в черен цвят например.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар