Кое в жените убива мъжкото желание (част 2-ра)

Кое в жените убива мъжкото желание
7. Прекаленото обгрижване


Не се опитвайте да играете ролята на негова майка. Оставете го сам да взима решения, така както и вие можете да правите това сама. Не си мислете, че знаете по-добре какво трябва да прави той. Мъжът има нужда от жена-партньор, а не от настойник.

8. Чувството за отговорност и задължение

Дами, не се чувствайте задължени да правите нещо за вашия приятел само защото си мислите, че трябва. Никой не се наслаждава на нещата, които се случват на сила. Най-вероятно и вие самата не бихте се наслаждавали на нещо, в случай, че знаете, че вашият любим го прави на сила за вас. Имайте предвид, че мъжете усещат много добре тези неща и това ги отблъсква.

9. Грубостта

Едно от нещата, които ужасяват мъжете и ги отблъскват мигновено е грубостта. Ако сте от онези момичета, при които лошите дни преобладават над хубавите, тогава се замислете дали не сте просто твърде черногледа. Имайте предвид, че за мъжете грубото отношение от страна на момичетата е по-грозно, отколкото можете да си представите.

10. Смесените сигнали

Уверете се, че не изпращате на момчето смесени сигнали. Това дали го харесвате или не трябва да е ясно и да може да се разчете от него. Ако го харесвате и се опитате да го задържите на дистанция от себе си с цел да станете по-интересна, тогава избирайте много внимателно средствата, защото иначе има риск да го отблъснете и той да се откаже от вас.

11. Прекалената дистанцираност

Момичетата понякога харесват някое момче, но искат да забавят темпото за да не се окаже, че скачат в леглото на първия срещнат. Стараейки се да избегнете този тип поведение, вие сте изправена пред другата крайност, а именно да ви сметнат за прекалено недостъпна жена, която просто няма нужда от интимен живот и сериозна връзка. Така че бъдете умерени и не изпадайте в крайности.

12. Не бъдете хейтър

Ако само ръсите омраза и жлъч, то има реална опасност да ви вземат за злобарка, която не може да понася нищо около себе си. Дори и да искате да се изкажете лошо по адрес на някой, който не ви допада, направете го по-деликатно и с мярка, без да прекалявате.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар