Кое в жените убива мъжкото желание най-много? (част 3-та)

Кое в жените убива мъжкото желание най-много
13. Не го карайте да ви чака

Мъжете много се възбуждат от жени, които са енергични и винаги са готови на време. Избягвайте да го карате да ви чака, особено ако ще може да ви наблюдава как се приготвяте. Това може да му създаде убеждението, че ви отнема много дълго време за да изглеждате добре.

14. Не се страхувайте да покажете индивидуалност

Мъжете много се отблъскват от жени, които изглеждат като имитаторки една на друга. Когато дамите си приличат като две капки вода, те имат по-малък шанс да бъдат харесани и поканени на среща, отколкото ако проявят оригиналност. Много по-добре е да бъдете себе си, дори и да не изглеждате чак толкова фантастично, отколкото да се превърнете в клонинг на милиони други момичета с еднакви дрехи и прически.

15. Нежеланието да платите сметката

Когато сервитьорът пристигне със сметката, от ваша страна би било много културен и приятен жест да предложите на партньора си да платите вие. Разбира се, той едва ли ще се съгласи, но все пак бихте могли да го направите. Ако плати той, просто му кажете, че следващият път вие ще го почерпите. В това няма нищо нередно. Нищо не убива мъжкото желание повече от това да надушат, че дадена жена е водена от интереси.

16. Опитите да го промените

Ако се опитвате да промените своя партньор, вие ще накърните неговото его, а това силно ще засегне неговото сексуално желание към вас. Това ще ви принизи в неговите очи и той ще добите лоша представа за вас и за вашите чувства към него. Ако даден мъж не ви допада не се опитвайте да го променяте. Просто си намерете партньор, който ви допада такъв, какъвто е. Опита на хората масово показва, че никой не е успял да промени своя партньор.

17. Опитите да го накарате да ревнува

Опитите да накарате своя приятел да ревнува като флиртувате с друго момче пред него могат да са много болезнени. Момчетата обикновено нямат навика да прощават и забравят подобно поведение. Подобни заигравки не са препоръчителни, особено ако искате да ви вземе на сериозно и да изгради истинска връзка с вас. Много мъже са виждали тяхната приятелка да флиртува пред тях и после това не им дава покой, дори и ако не го показват. В повечето случаи това може да е малкото камъче, което да преобърне каруцата.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар