Грим - съвети за дамите с по-тъмна кожа

Грим - съвети за дамите с по-тъмна кожа
Гримът има за цел да подсили нашите хубави страни и да притъпи отрицателните. Ако го използваме по този начин, успехът е почти гарантиран.


За съжаление, много често не знаем как да се гримираме правилно, така че гримът да бъде в синхрон с нас. Много погрешно е да се опитваме да променим себе си с козметика или да ползваме даден продукт, само защото сме видели колко хубаво стои на някой друг.


Самото гримиране обаче е цяло изкуство, така че нека се потопим поне за миг в този лабиринт от възможности и видим кой е правилният път. Ето какво трябва да имате предвид ако сте жена с по-мургава кожа:


1. Избягвайте студените тонове и нюанси. Тъмната кожа има топло излъчване и употребата на грим в студени или светли нюанси ще ви направи да изглеждате твърде изкуствено. Червилата и сенките със снежни или ледени краски могат и да пасват на някоя снежно бяла и руса жена от скандинавски или руски тип, но за мургави момичета с наситен средиземноморски тен този цвят няма да допринесе по какъвто и да било начин.


2. Използвайте по-тъмен руж. Много момичета се оправдават, че имат тъмна кожа и не им подхожда руж, но това е абсолютно неверно. Бихте могли да използвате руж с по-тъмно кафеви нюанси и това ще направи контурите на лицето ви дори още по-естествени. Ако пък искате да придобиете леко розов оттенък, то тогава просто се спрете на нещо с по-тъмно червен цвят.


3. За разлика от светлата кожа, тъмната е много капризна по отношение на цветовете. Ако сте по-мургава, тогава е добре да експериментирате и да си правите опити с различни цветове докато откриете нещо, което ви прави секси.


4. Изберете по-тъмен нюанс на пудра. Жените с мургава кожа могат да придобият изключителен сексапил ако уцелят техния тон пудра, защото това ще подчертае много силно техните предимства. Освен това, по-тъмната кожа обикновено се омазнява повече, което прави пудрата още по-важна. Така че, дами, не я забравяйте!


5. Наблягайте на качествената козметика от известни и утвърдени марки. Това е много важно, защото така ще получите по-добри нюанси и по-траен грим. Известните марки не са добили славата си просто така. Те инвестират големи суми в иновации и проучвания, така че това е добре да се има предвид.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар