ВВ кремовете и техните предимства

ВВ кремовете и техните предимства
Някои скорошни проучвания показват, че употребата на ВВ крем може много ефикасно да смъкне приблизително около 5 години от възрастта на една жена. Причината е, че този продукт, за разлика от много други, придава леко по-приятен тен и нюанс на кожата. Хубавото е, че резултатът е достатъчно деликатен за да остане външния вид съвсем естествен, но едновременно с това все пак се вижда подобрение в цялостното излъчване.


Труден за забелязване...

ВВ кремът е изключително деликатен продукт и е много трудно да бъде забелязан. На практика, за обикновения човек е почти невъзможно да каже на пръв поглед дали една жена има грим или не когато тя е с ВВ крем. По тази причина не само жени, но и все повече мъже се възползват от този продукт. В случая тях ги привлича именно деликатността на това поколение кремове и възможността да прикрият някои бръчки или белези без това да се набива на очи.


Подобрява тена и скрива фините линии...

Освен че тенът ви ще стане по-младежки и заравнен, все едно, че е обработен на компютър, ВВ кремовете имат и още едно свойство, а именно деликатно да покриват някои по-фини линии и бръчици по лицето. Също така, те умеят да заличават дребни белези, а недостатъците сякаш изчезват с магическа пръчка.


Омекотяват кожата…

Един от признаците на стареене на кожата е нейното загрубяване и втвърдяване. Това е проблем както за жените, така и за мъжете. Тук ВВ кремовете имат доста добро приложение, тъй като те умеят да придадат на кожата трайна кадифена нежност, която се запазва много след като сте почистили лицето. Тайната се крие в подхранващите съставки на този тип продукти.


Защитава от слънцето…

Много от познатите ни ВВ кремове имат лек слънцезащитен фактор, който предпазва от влиянието на слънчевите лъчи. Разбира се, тази защита значително отстъпва на онази, което предлагат силните слънцезащитни кремове, но все пак е по-добре, отколкото да излезете на улицата незащитени от слънцето.


Замества употребата на фон дьо тен…

Ако се питате дали ВВ кремовете заместват употребата на фон дьо тен, отговорът е да, заместват и то много добре. Дори кожата ви ще се чувства много по-добре с ВВ крем, отколкото с фон дьо тен.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар