С какво са уникални водорасли Афа?

Афа водорасли
Водораслите Афа се добиват в най-чистата си форма от езерото Кламат в САЩ, от където идва и тяхното по-популярно наименование – кламатски водорасли. Това, което ги прави изключително богат източник на ценни хранителни вещества е тяхната естествена среда. Езерото Кламат има геотермален и вулканичен произход, поради което водорасли Афа са богати на калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др.

Другата особеност на водораслите Афа е фактът, че те не се култивират и отглеждат по изкуствен начин. Дори технологията при която водораслите биват изсушавани е уникална, тъй като се залага на максимално натурален принцип, който запазва в пълна степен съдържанието на полезни вещества в тях. Технологията на изсушаване при температура от 37˚ съхранява ценните минерали, намиращи се в кламатското водорасло и то в биоактивната му форма.

Кога е желателно да приемаме Афа водорасли?


Полезните свойства на кламадското водорасло могат да се използват, като профилактика срещу редица сериозни заболявания, но те са особено подходящи за хора, страдащи от желязодефицитна анемия. За разлика от това в синтетичните медикаменти, съдържащото се в Афа желязо е не само в достатъчно висока концентрация, но и в органична форма, така че да бъде напълно усвоимо от организма.

Синтетичната форма на желязо е токсична, когато се приема продължително време, докато желязото, прието чрез водораслите Афа е изцяло натурално и в много по-висока концентрация от това, което можем да си набавим чрез месото. Тъй като желязото е най-необходимият за кръвотворенето компонент, то е ежедневно необходимо на страдащи от различни заболявания на кръвта, в това число и левкимия.

Огромното съдържание на протеини, прави Афа водораслите супер храна за вегани и вегетарианци, които се опитват да си набавят дневните количества белтък чрез соята или млечните продукти. Тук белтъчното съдържание в малко количество изсушена Афа е отново рекордьор, като покрива напълно и най-важните направления – количество, качество и усвоимост.

Афа водораслите са наистина супер храна, особено формата, в която се предлагат от британската компания АкваСорс. Именно в тяхната хранителна добавка, водораслото се намира в най-чиста, биоактивна форма, благодарение на специалната технология на добив и изсушаване.

Защо да изберем водораслите Афа на АкваСорс?


Много компании се опитват да експлоатират полезните свойства на кламатското водорасло, но не всеки продукт наистина го съдържа във формата, която може да бъде полезна на организма. За да се осигури дневната доза от всички необходими, витамини, минерали и микроелементи ще бъде нужно да се приеме едно непосилно за организма количество.

Биоактивната форма на Афа водораслите на АкваСорс дава възможност с минимални количества – 1-2 капсули на ден да се осигури оптималната доза от всички витамини от група В, витамин С, желязо, белтъчини , витамин Е и провитамин А. Протеините, съдържащи се в една капсула от добавката могат напълно да компенсират липсата на белтъчини в храната, осигурявайки здрави мускули и стави, пълноценен и здравословен живот и една много по-младежка и красива визия.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар