Тайните на привличането: защо някои жени не са харесвани от мъжете?

защо някои жени не са харесвани от мъжете?
Привличането между половете е една от най-големите загадки, които света все още се опитва да разплете и не успява. Хората вече са стъпвали дори на Луната, но все още в привличането между мъжете и жените в своята по-голяма част е забулена в неизвестност. Всички ние сме подвластни на тези закони, без значение дали искаме или не и без значение дали имаме понятие за какво става дума или не. Заедно с чудото на привличането изникват милиони въпроси, които ни човъркат и чиито отговор все още търсим.


Защо някои жени не могат да се избавят от обожатели, а други са вечно избягвани и самотни?


Това е една от неизвестните, за които много жени не могат да намерят обяснение. От женска гледна точка всичко изглежда много просто: ако една жена има хубаво лице и хубаво тяло, гримирва се и облича хубави дрехи, значи трябва да се харесва от мъжете; в същото време друга не полага големи грижи за външността си, има по-неправилни черти и не съвсем перфектна фигура, значи би трябвало да е по-малко харесвана.


Ако всичко беше толкова просто, то животът би бил много по-лесно разбираем. В реалността обаче много често се сблъскваме с парадокси, при които мъжете просто полудяват по дадена жена, а дамите не могат да си обяснят какво харесват господата във въпросната дама.


Жените искат да получат ясен отговор какво харесват мъжете. Дали са устните? Или пък гърдите? А дали пък не са краката или хубавото дупе? Какъв безпорядък от препускащи мисли и нито една не води до никъде!


Ако сте забелязали, много често мъжете споделят в интернет снимки на жени, които далеч не изглеждат идеално, а дамите веднага се спускат с жлъч и неприкрита неприязън да коментират: “Хм, тази ли ви харесва? Та тя има целулит!” или пък “Ха, тази почти няма гърди, а моите са страхотни!”.


Истината е, че мъжете усещат хормоните и желанието в една жена. Да, точно така - хормоните и желанието. Това е толкова просто и в същото време толкова сложно. Когато говорим за привличане (забележете, тук не става дума за обвързване, за партньор за цял живот и за сходства, а просто за привличане!), всичко опира до хормоните и до излъчването. Това е нещо, което не се ръководи от размера на чашката на сутиена, от височината на токчетата или от златните къдрици и няма почти нищо общо с външността.


Всъщност това си има и своите хубави страни. Ако една жена е пълна със страст и желание, тя далеч не е нужно да изглежда като моделите от лъскавите женски списания. Тя може да се превърне в звезда сред представителите на силния пол дори и само с една лека усмивка. Обратното също е валидно - много често мъжете споделят, че изобщо не го привлича ледената красота на моделите от медиите.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар