Защо красивите ръце са толкова важни?

красивите ръце
Красивите ръце са важна част от грижата за външния вид на една жена. Всяка дама знае това и обръща внимание на техния добър естетичен изглед. Дали обаче правите всичко необходимо и знаете ли как ръцете ви да изглеждат по-неустоими?


Погрижете се за ноктите

Първата част от поддържането на естетичен вид на ръцете, може би знаете много добре, са ноктите. Между представите на мъжете и жените обаче има някои значителни разминавания. Така например дамите много често обожават огромните никти с ярък лак и извити заострени ръбове, които карат жената дасе чувства като дива котка. Това което не знаете е, че за много мъже този отгромен заострен маникюр е твърде пресилен и не им е особено по вкуса. Мъжете наистина биха оценили красивите женски ръце, но гледйте ноктите ви да изглеждат по-естествено, да са по-къси и ежедневни. Поддръжката винаги е плюс, но не бива да изглеждате изкуствени, защото никой мъж не харесва това.


Погрижете се за кожата

Хубавата кожа на ръцете е дори по-важна от ноктите. Мъжете винаги се възхищават на нежната и гладка копринена кожа на дамите, защото освен, че е красива естетически, гладката кожа създава приятно и нежно усещане при всеки случаен допир на вашия партньор във вас. За целта иползвайте кремове, лосиони и омекотители за ръце, които да подхождат на вашия тип кожа.


Погрижете се за формата и мускулите

Много жени се страхуват да тренират ръцете си, защото ги тревожи, че те ще станат твърде силни или мускулести. Този риск наистина в известна степен съществува, но обърнете внимание, че ако мъжете не харесват жени с твърде много мускули, те още по-малко харесват отпуснатите и провиснали кожи. Пълната липса на мускули между лакъта и раменете ще ви създаде вид на много възрастна, а това няма да е много добре ако искате да привлечете вниманието на някой млад левент. Важно е ръцете да се тренират достатъчно често и да се полагат достатъчно усилия за да са стегнати. Не използвайте прекалено големи тежести, а по-скоро наблегнете на по-интензивни движения с по-малка тежест от около 2 - 3 килограма. Така ще постигнете оптимален баланс между стегнатост и нежност. Запомнете, че всичко е в баланса и мярката.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар