Каква е тайната на хубавите женски крака?

хубавите женски крака
Хубавите крака се постигат наистина трудно, а запазването им за дълго изисква цялостна промяна в начина на живот. Дори и да постигнете краткотраен резултат, при неправилен начин на живот краката ви скоро ще загубят форма отново. Важно е да постигнете фундаментална промяна и тогава ще имате прекрасни крака както на 20 и на 30, така и на 60 и дори по-късно.


Позволявайте на краката си да починат

Най-важният момент в грижата за красивите крака е да им позволявате да се възстановят от напрежението през деня. Добре е да свикнете да вдигате краката си на високо всеки ден за по 5 - 10 минути, най-добре вечер след работа. Важно е да вдугнете стъпалата на място по-високо от сърцето за да ги разтоварите малко. Това ще позволи да почувствате приятно усещане на прохлада. Освен това по този начин ще предотвратите в голяма степен появата на разширени вени, които освен здравословен проблем са и много неестетични.


Борете се с целулита

Има различни кремове, които с помощта на масажиращи движения се втриват в кожата и помагат да постигнете по-добро кръвообращение и по-добра циркулация. Това ще помогне да подобрите състоянието на краката и да изглеждате видимо много по-млади.


Движение, движение и пак движение

Ако не се движите достатъчно може и да останете слаби, но краката ви никога няма да са толкова красиви, колкото ако се разхождате редовно и спортувате. Ако практикувате някакъв спорт, например ако тичате, плувате или правите йога, това ще стегне вашата мускулатура, а резултатът ще е стройни, стегнати и добре оформени крака. Така ще се превърнете сбъднатата мечта на всеки мъж. Все пак кой не би се чувствал добре когато чувства възхищението в погледите на хората докато върви по улицата?


Носете удобни обувки и избягвайте токчетата

Винаги когато имате възможност слагайте удобни спортни обувки. Токчетата приберете в шкафа за моментите, в които ще е наложително да сте по-официални. Постоянното носене на високи обувки не е добро за краката, но също така и изкривява гръбначния стълб и вреди на стойката.


Ходете боси

Освен изключително полезно за всички системи в организма, ходенето боси помага да оформите краката, стъпалата и да развиете изящност на движението. Изключително благоприятен ефект има ако ходите поси по пясъка на плажа, но не само там.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар