Тайната на хубавото дупе

хубаво дупе
Всяка жена иска да има хубаво дупе, на което всички мъже да се възхищават, а жените - дазавиждат. Това е постижимо от веки, но трябва да обърнете вниумание на три особено важни момента - храна, движение и козметика. Нека видим:


Храненето

Започваме с храненето, защото седалището е тази част от тялото, която първа започва да събира мастни запаси. Тоест, за да имате хубаво дупе, то трябва да сте се справили с мазнините във всяка друга част от тялто и чак тогава да погледнете към зоната на ханша. Консумацията на естествени продукти е основата - яйца, мляко, месо, риба, пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове. Край на обработените хранини с куп захар, подобрители и консерванти. Намалете порциите - това е едно от основните правила. Станете от масата що се нахраните. Не е нужно да ядете до безкрай.


Как да го оформим?

Тайната на хубавото дупе до голяма степен се крие в движението. Трябва да направите това, което е нужно за да стоите върху съответните си части по-рядко и повече да се разхождате. Движението е едно от основните правила за тези, които искат да оформят тази част от тялото хармонично. Важно е дори и когато сте на работа да ставате на всеки 30 минути. Винаги можете да си намерите оправдания - отиване до тоалетната, сипване на чаша вода, а защо не и да копирате някой документ, както са ви поръчали шефовете ви. Освен редовните разходки, трябва да се включи и спорт, който да гради мускули. Мускулите не търпят да имат мазнина около себе си, ето защо е добре да се опитате да стегнете дупето с предимство, а след това да се фокусирате и върху топенето на мазнинките ако има такива.


Да надвием целулита!

След като сте се погрижили за хубавото дупе с движение и спорт, идва на ред козметиката. Не позволявайте да се формира целулит, тъй като той разваля цялостно естетиката в тази част на тялото. Именно по бедрата и дупето най-често се проявява този проблем. На пазара се предлага богато разнообраие от продукти, чиято цел е да подобрят кръвообращението в проблемкната зона и така да спомогнат за решаването на този проблем. Освен това, самото нанасяне на крем против целулит е един своеобразен масаж, който ще помогне да намалите пробема с няколко процента.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар