Красива кожа с маска от извара

маска от извара
Изварата е изключително полезна за ядене и присъства най-редовно в менюто на хората, които спазват здравословен хранителен режим, топят мазнини и посещават фитнес за да трупат мускулна маса или пък да поддържат в добра форма тази, която вече имат. Изварата е много нискокалорична и богата на белтъчини. Ако редовно консумирате извара, тя постига невероятни резултати като топи мазнини и остава само чистата мускулна маса. Обикновената извара обаче съвсем неочаквано има много широко приложение и може да се използва за много повече неща от това просто да я изядете когато огладнеете или когато спазвате диета. Има някои отлични приложения на този прост млечен продукт в козметиката и по-точно в домашната козметика. Тук предстои да научите как да си направите високоефективна домашна маска за лице с извара и какво ще спечели лицето ви от тази разкрасителна процедура. Четете внимателно и не пропускайте да опитате у дома:


Какво е нужно за маската?


една супена лъжица извара (ако имате мазна кожа изберете нискомаслена извара, а ако имате суха кожа на лицето, то пълномаслената извара е по-подходяща за вас);


една супена лъжица мед (няма значение какъв мед ще изберете, но е важно да е в течно състояние, а не захаросан, тъй като трябва да може лесно да се смеси с останалите съставки);


една супена лъжица прясно изцеден лимонов сок;


Смесете изварата с меда и лимоновия сок. Бъркайте докато се получи еднородна кремообразна субстанция. Заради съдържанието на лимонов сок в маската е препоръчително да избягвате зоната около очите и устните, тъй като лимонът има силно въздействие и може да раздразни чувствителната кожа в тези части на тялото.


Какво постига тази маска?

Тази маска чувствително освежава кожата и това, което ще забележите, ще бъде едно по-сияйно лице с по-младежко излъчване. Комбинацията от продукти е силно подхранваща, а ефектът незабавен. При редовно ползване ще забележите изсветляване на пигментните петна по кожата, които се появяват с възрастта.


За кого е подходяща?

Тази маска за лице с извара, мед и лимонов сок е подходяща за жени на всяка възраст, но дава по-чувствителни и видими резултати върху хора с по-зряла кожа и в по-напреднала възраст. Въпреки това, ефектът ще е силно подхранващ и при хора с по-млада кожа.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар