Как да се събудим по-красиви?

Как да се събудим по-красиви
Почти всяка жена се ядосва поне малко когато гледа филм, в който главната героиня се събужда сутрин и изглежда безупречно сякаш току що е излязла от салона за разкрасяване. Косите се стелят като водопад, очите блестят, устните са сочни и алени, а цялостната осанка излъчва лекота и свежест. Това като цяло е проблем за всяка жена, защото дори и най-прекрасно изглеждащата девойка сутрин не е особено щастлива когато се погледне в огледалото. Има ли обаче някакъв начин да се доближим до тази идея и наистина да изглеждаме по-добре на сутринта, отколкото сме изглеждали през всички изминали сутрини до сега? Оказва се, че такъв начин има.


Спете на сатен…

Оказва се, че има много голямо значение върху какви чаршафи спите. Сатенът поддържа хладно и свежо усещане, което е идеално за летните месеци, но освен това върху сатенената калъфка вашите коси няма да се измачкват и разрошват, а тъкмо обратното - сатенът ще позволява на косата ви да се стеле удобно във всички посоки.


Сложете една капка препарат за изкуствен тен в нощния крем за лице…

Това звучи странно, но доста жени споделят, че спейки така на сутринта изглеждат една идея по-освежени и освен, че кожата им е по-подхранена и силна, тя има и сексапилен леко доловим тен.


Подхранете стъпалата…

Знаете ли, че най-доброто време, в което да подхраните стъпалата е през нощта докато спите? Това е идеален момент, в който да нанесете подхранващ и овлажняващ крем за стъпала, след което да сложите чифт чорапи и да си легнете. Така влагата ще се задържи в кожата на краката, а те ще станат удивително нежни и гладки.


Избелете зъбите докато спите…

Знаете ли, че съществуват продукти, които можете да намажете върху зъбите (зъб по зъб) преди лягане и на сутринта да се събудите с по-бели и хубави зъби? Звучи невероятно, но е факт. Науката напредва, а с нея се измислят и все по-нови и интересни предложения за разкрасяване. Попитайте в аптеката и там ще ви предложат подходящ продукт, който да използвате докато спите.


Спете по гръб…

Може да ви звучи странно, но всеки дерматолог може да познае на коя страна спите според бръчките, които имате. Причината е, че след часове сън лицето ви буквално се смачква под тежестта на главата и така не е изключено да се получат непривлекателни линии, които ни правят по-стари. Вместо това, защо не опитате да спите по гръб? Това ще ви помогне да се събудите не само отпочинали, но и с по-гладка кожа.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар