Красива с овесени трици

Красива с овесени трици
В консумацията на овесените трици се крие тайната на това как едновременно да редуцираме броя на поетите калории и да увеличим поетите антиоксиданти, витамини и минерали. Това е много важно за да запазим тялото и външния си вид в добра форма и красиви за по-дълго време. Овесените трици са една изключителна храна, която ще поддържа постоянно ниво на енергия във вашето тяло заради влиянието, което оказва върху кръвната захар. Освен това триците помагат да поддържаме кожата на лицето и тялото добре овлажнена и хидратирана. Доказано е, че хората консумиращи повече овесени трици много по-рядко страдат от различни кожни възпаления и проблеми.


Загуба на килограми.

Ако искате да видите тялото си стегнато, оформено и хармонично, без излишни мастни натрупвания и други подобни, овесените трици могат да се окажат ключа към постигането на тази цел. Ако искате да се избавите от няколко килограма, може да започнете деня си със закуска от овесени трици съчетани с малко овесени ядки и обезмаслено прясно мляко. Ако имате сериозни проблеми с килограмите това няма да е достатъчно, но ако целта ви е в рамките на 5-6 килограма, тогава това може да ви помогне да я постигнете дори и без други промени в начина на живот. Фибрите в овесените трици могат да помогнат на тялото ви да контролира чувството за глад тъй като триците създават усещане за ситост и не позволяват да ядете твърде много храна през останалата част от деня. Фибрите от овесените трици абсорбират вода и други течности във вашето тяло, което ще създаде едно трайно усещане за заситеност докато намалява вероятността от преяждане.


Ефект върху кожата


Овесените трици са много добро решение за хората, които се стремят да имат хубава и блестяща кожа. През процеса на храносмилане овесените трици преминават през нашия организъм доста бързо, завличайки със себе си куп мазнини, които телата ни биха абсорбирали, а също така и вредни вещества, които сме поели чрез храната през деня. Фибрите ще изведат всичко вредно от тялото, намалявайки чувствително приема на различни токсични вещества. В това отношение овесените трици наподобяват зеления чай, а резултатът е една чиста храносмилателна система и по-малко вреди за тялото. Всичко това завършва с видимо освежен и подмладен външен вид, а кожата ще придобие блясък, който и най-добрата козметика не може да постигне.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар