КолАктив 3 - качествената Коластра

Коластра
Приемът на коластра под формата на хранителна добавка нашумя сериозно в последните години. На нейните полезни свойства се залага при лечението и превенцията на редица заболявания, но какво, всъщност я прави толкова полезна?

Какво е коластрата?


Коластрата е първото мляко, което женските бозайници отделят, преди да потече кърмата. Нейното производство продължава едва 3-4 дни, като образуването и е много по-сложен био-химичен процес, отколкото образуването на самото майчино мляко. Съставките, съдържащи се в коластрата не се срещат никъде другаде в толкова висока концентрация, което е причината тя да бъде смятана за толкова мощен имуностимулатор.

Коластрата е безспорно и научно доказано един много важен елемент, участващ в изграждането на почти целия човешки организъм и отговорен за най-важните процеси, протичащи в тялото. В естествената си форма, обаче тя не може да бъде приемана от възрастни, ето защо ни се предлага под формата на хранителна добавка

Коя хранителна добавка да изберем?


На пазара се предлага огромен асортимент от хранителни добавки, разработени на основата на Коластрата, но не всички те имат еднакви свойства и полезно действие. Много от продуктите включват висококачествена коластра, но тя е поднесена по начин, който не позволява да се усвоят пълноценно всички нейни съставки и да се извлекат необходимите ползи за организма.

Една от най-добрите форми на Коластра, поднесена под формата на таблетка е продуктът на британската компания АкваСорс, наречен КолАктив 3. Това, което отличава този продукт от всички останали е неговото богато съдържание на ензими, позволяващи на организма да усвои цялото количество полезни вещества, съдържащи се във всяка таблетка.

Защо КолАктив 3 е най-добрата форма на Коластра?


В КолАктив 3 се съдържа чиста и висококачествена коластра, добита от свободно пасящи крави, отглеждани в екологично чист регион на американския щат Колорадо. Това, разбира се не отличава особено този продукт от всички останали, предлагани, като здравословни храни. Това, което прави КолАктив най-богатия източник на полезни за организма протеини и ензими са, добавените в него две допълнителни съставки – Лактоферин и Лактобациликус Ацидофилус.

Тези два компонента от състава на КолАктив 3 имат уникалното свойство да се допълват по един невероятен начин, така че всеки от тях да гарантира максималното разгръщане на полезните свойства на другия. Например Лактоферинът е мощен имуностимулатор, който поддържа естествената защита на организма срещу редица заболявания, но той не би могъл да се усвои максимално в тялото на човека, без наличието на полезната бактерия Лактобациликус Ацидофилус, която се грижи за перфектното състояние на стомашно-чревния тракт, където всъщност става усвояването не само на Лактоферинът, но и на всички останали полезни нутриенти, съдържащи се в коластрата.

Защо не бива да се лишаваме от Коластра?


Коластрата е особено необходима на хората със слаба имунна система и нарушена фунция на стомаха и червата. Тя, обаче трябва да се приема чрез КолАктив 3, за да се даде на тялото това, което му е необходимо и то в количествата, които ще доведат до реални резултати.

Коластрата е необходима не само на кърмачетата. Тя, освен в изграждане на костите и хрущяла участва и в производството на жизнено важни ензими, необходими ежедневно за правилното протичане на всички обменни процеси в тялото. Коластрата е много важен хранителен елемент, от който не бива да се лишаваме, а КолАктив 3 е единствената възможност да я усвоим пълноценно и правилно.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар