Влажни почистващи кърпички за лице

Почистващи кърпички
Влажните почистващи кърпички за лице са един изключително полезен продукт с многостранно приложение. За разлика от влажните кърпички за ръце с антибактериален ефект и подобно на интимните кърпички за хигиенизиране, влажните кърпички за лице не съдържат спирт или алкохол. Те обикновено са напоени с различни растителни масла и лосиони, а формулата им е хипоалерхенна и са с неутрално PH.


Влажните кърпички за лице са изключително удобно решение по време на пътуване, както и за почистване на грима вечер, но те могат да направят много повече за Вашата кожа, отколкото можете да си представите.


Влажните кърпички за лице могат да заменят сапуна за миене на лице…

Влажните кърпички не само могат да заменят сапуна за миене на лице, но това може да внесе значителни подобрения в състоянието на кожата Ви. Обикновено сапуните, дори и специално създадените за лице, предизвикват по-силно омазняване на кожата, а много често и запушване на порите. Ако обаче почиствате на ежедневна база много старателно лицето си с почистващи влажни кърпички за лице, тогава Вашата кожа ще бъде много по-чиста, порите няма да се запушват, а балансираната им формила ще Ви помогне да избегнете прекомерното замърсяване. Когато миете лицето си след това, бихте могли да използвате само вода (хладка сутрин и по-топла вечер), след което да подсушавате лицето си много добре с чиста и суха кърпа. Ако все пак считате, че не е достатъчно да почиствате лицето си само с вода и влажни кърпички, винаги бихте могли да го почистите и с лосион, но не и сапун.


Предимства, които влажните кърпички носят след себе си…

Влажните кърпички за лице са много специални с редица свои предимства. Едно от тях е, че някои от тези кърпички са напоени с лосион против бръчки, който оказва мек лифтинг ефект, други пък съдържат екстракти от различни растения, които се борят с акнето, трети са много добри в успокояването на раздразнената кожа и така нататък. В масовия случай, влажните почистващи кърпички за лице са много ефективно средство за подхранване и хидратиране на кожата, което я оставя влажна, еластична и лъскава.


Има ли значение марката?

Както всички друго,някои марки кърпички предлагат по-качествени продукти от други, но в най-добрия случай всички имат сходен ефект. Все пак Вие можете да пробвате различни марки, а след това сами да изберете коя най-много допълва вашите нужди.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар