Тенденции за лято 2015

деним
И през този топъл сезон актуални са всякакви фирни материи- дантела, тюл, коприна, така че ако имате някоя стара дантелена лятна рокля, ме я изхвърляйте. Наред с тях е много актуално ситното каре, както и модерен деним. Актуалният цвят при дрехите е синьото. При дамските блузи водещи кройки са асиметрични рамене и деколтета тип лодка, съчетани с кадифени поли или 7/8 дамски панталон с широки крачоли. Изхвърлете тренкота и го заменете с кимоно, защото то ще бъде модерно.

През горещите дълги дни ще ви бъде прохладно и комфортно, ако харесвате бохо стила. Тази тенденция е с изключително романтични излъчване, а леките и ефирни материи ви дават неповторимо чувство за свобода. Заложете на рокли или поли с максимална дължина.

Денимът е класика и тук две мнения няма. Всеки в гардероба си има деним. Но това лято дънките са абсолютно задължителни. Завръщат се „парените“ дънки, но със всеки един модел с кръпки, изтъркан, с мъниста или бродерии ще бъдете актуални. Комбинацията между дънки и риза от деним си остава хитова.

Една от новите модни летни тенденции е гингам карето, пресичащо се от вертикални и хоризонтални линии в два цвята, като белият е задължителен..

Риза- рокля се налага все повече в модата. Дължината може да е по ваш избор- от средата на бедрото тя чак до земята. Беше задължително да е с колан през талията, но можете да я носите и свободно. В зависимост от това как ще я носите, можете да покажете класически стил или по- небрежно излъчване.

Един от голямите хитове на това лято са гащеризоните. Разнообразието от модели е много голямо, така че изборът е изцяло ваш. Какъвто и да изберете- с ръкави или без, с деколкте или бюстие, важното е да ви седи добре и де се чувствате удобно. Можете да го комбинирате с колан, шал, дълги обеци- в зависимост от това къде отивате.

Вижте повече на: e-alexandra.com
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар