Ставате на 50? Време е да върнем годините на зад с подходящата козметика!

секси на 50
Ако преди няколко десетилетия 50-годишните жени са били баби, днес светът е различен, животът е много по-дълъг, хората са активни за много по-дълго време, а козметиката открива нови чудеса всеки ден. Науката вече знае как трябва да се храним за да съхраним тялото си в добра форма и здраве и от нас се иска само да се докоснем до този извор на безкрайно знание. Днес е ерата, в която 50 годишната жена може да изглежда по-млада и красива от всякога и да попива жадните погледи на 20 години по-млади мъже от нея на плажа или докато се разхожда из града, стига да пожелае. Има обаче неща, за които трябва да се погрижим както трябва.


Косата…


Първото което издава възрастта на една жена е нейната прическа. Жените около 50-те придават една твърдост и скованост на своите прически, което ги прави цялостната визия да изглежда някак леко вдървена. Масово явление е нежеланието да се поддържа малко по дълга коса, което пък е грешно, защото именно по-дългите коси създават раздвиженост и младежка закачливост. Отделете по малко време за фризьор - няма да ви отнеме много, а като средства не е толкова скъпо и си струва. Поискайте прическа, която да създава раздвижен и лек ефект. Обърнете внимание и на цвета. Изберете някакъв по-натурален цвят, който да изглежда младежко и да Ви отива. Помолете фризьора да направи цветовете така, че леко да преливат в кичури с по-светли и тъмни тонове, защото именно това създава младежки вид и блясък.


Лицето…


Използвайте задължително околоочен контур, нощен крем, серум за лице, BB и CC кремове и не прекалявайте с грима. Избирайте лек грим в младежки нюанси, защото именно тежкия грим създава ефект на възрастна жена. Обърнете специално внимание на зоните около очите и шията, защото те издават възрастта най-силно.


Тенът…


Чрез здравословно хранене и много движение на чист въздух подобрете тена на лицето. За по-добър цвят обаче бихте могли да използвате и лек бронзант. Това ще Ви направи по-секси и по-жизнени.


Гимнастика за тяло и лице…


Поддържайте мускулатурата на тялото и на лицето във форма със специални упражнения. Не се отказвайте, защото именно мускулатурата е тази, която прави тялото да изглежда по-стегнато и свежо. Дори и да нямате излишни килограми, липсата на мускули ще си проличи чрез отпускането на кожата.


Кремовете за тяло…


Различните продукти за тяло ще направят кожата Ви по-хубава, Не пропускайте млякото за тяло, което ще направи кожата по-мека и кадифена, а също така и кремовете против целулит, които ще подобрят кръвообращението в задните части, бедрата и корема, стягайки видимо контура на тялото.

Тези съвети, особено съчетани със здравословен начин на живот и достатъчно сън, ще направят чудеса с Вас. Не забравяйте, че на 50 една жена не е стара и само от Вас зависи да разцъфтите отново!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар