40 е новото 20 с най-новите козметични продукти на пазара

секси на 40
Възрастта от 40 години днес не само, че вече не ни плаши, но все повече хора се чувстват във вихъра си именно тогава. Разбира се, все още има хора, които са обременени от предрасъдъци, повтаряйки, че вече не са на 20 и не са това, което са били, но докато едни се самосъжаляват и оплакват, то други обират овациите и пращят от младост и сексапил.


Околоочния контур…


Околоочните контури, които днес се предлагат на пазара са по-подхранващи и ефективни от всякога. Кожата около очите, знаете, е най-големия издайник, който показва възрастта на всеки един човек. Добре подхранената кожа около очите с висококачествен околоочен контур ще Ви избави от малките фини бръчици, а при по-продължителна употреба и от по-големите (ако има такива).


Околоочните ролони…


Тези невероятни продукти стягат и охлаждат кожата около очите със своя незабавен ефект. Това са козметични продукти, които ще Ви помогнат да забравите за отпуснатата кожа около очите и да забравите за подпухналия външен вид.


Серумът за лице и за около очите…


Това са много силно действащи продукти, които ще захранят кожата незабавно с всички липсващи вещества и ще я стегнат така, сякаш сте се върнали десетилетия на зад. С тези продукти обаче не бива да се прекалява, защото в дългосрочен план, ако не си правите почивка от тях, може да се стигне до изтощение на кожата. Използван с мярка обаче, серумът е изключителен. Дори го наричат ботокса на козметичните продукти, защото с появата му мнозина забравиха за тези процедури.


Нощните кремове…


Най-доброто време да се подхрани кожата е през нощта, защото така е устроено човешкото тяло. Така че ако не обичате да носите крем през деня, то никога не пропускайте да подхраните кожата през нощта. Резултатът ще Ви очарова.


Лекия бронзант…


Никоя кожа не е напълно завършена без лек, едва доловим бронзант. Това е изключително ефективно средство за подмладяване и създава усещането, че срещу вас стои звезда. Хубавият тен създава сексапилно излъчване и неустоима визия, но важното е да имате чувство за мярка. Направете го така, че никой да не предположи, че сте с бронзант.


BB и CC кремовете...


BB и CC кремовете ще заменят куп други козметични продукти. те са леки, не запушват порите, заместват тежкия грим и прикриват някои леки недостатъци на кожата, придавайки и по-младежки облик.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар