Подстригването на веждите

подстригване на вежди
Подстригването на веждите е едно от най-трудните неща, които може да се наложи на една жена да направи със своята визия. На пръв поглед може и да изглежда като нещо, което може да се свърши от абсолютно всеки, но това далеч не е така. Всъщност, много жени започват да правят това сами и накрая се озовават в козметичното студио, където с ужас разказват как са сторили това със себе си. Под “това” разбирайте резултат, който най-малкото не се доближава особено до представата ни за естетичност.


Всъщност толкова ли е трудно наистина?


Да. Веждите често са най-трудната за поддържане част от външността на една жена. Много пъти едната е по-дълга от другата, или пък извивките са несполучливи, или нещо друго не е както трябва. Повечето професионалисти съветват ако имате възможност да преотстъпите това на професионалните козметици, които имат опит в тази област.


И все пак ако искаме да оформим и подстрижем веждите си сами?


Е, ако сте решили да го направите, тогава кой би могъл да Ви спре? В края на краищата и човек така се учи. От опит. Редно е все пак да съблюдавате някои доста прости правила, които могат да Ви бъдат изключително полезни при тази козметична процедура.


Какви са правилата?


Първо, не си мислете, че е задължително да се подстригват веждите. Много жени го правят, защото си мислят, че всяка жена го прави, но всъщност това не винаги е задължително. Има много жени (и дори и мъже), при които косъмчетата на веждите са доста късички и всъщност изглеждат доста естетично. Ако във Вашия случай е така, тогава не вървете срещу природата и само оформяйте извивката. В други случаи обаче, веждите наистина имат нужда от леко подстригване и тогава идва на ред второто правило. А то е винаги да подрязвате косъмчетата едно по едно. Това Ви дава най-голям контрол. Дори е да сбъркате с някое косъмче, то едва ли ще подстрижете грешно всички. Ако клъцнете от всяко по малко ще постигнете визията, за която мечтаете. Много е важно да отрязвате по съвсем малко,защото така ще можете да спрете в точния момент. И още нещо - не всяко косъмче има нужда от подстригване. Знаете, че косъмчетата постепенно падат и израстват нови на тяхното място. Ето защо във всеки един момент много от тях са доста късички. А сега какво друго да Ви кажем освен да Ви пожелаем успех и да се надяваме, че сме Ви били полезни?
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар