Минералните дезодоранти

натурален дезодорант

С какво превъзхождат минералните дезодоранти останалите продукти против изпотяване?


На първо място минералният дезодорант превъзхожда по-голямата част от другите дезодоранти, които се предлагат на пазара с това, че е по-натурален и естествен продукт. Много марки представят и рекламират своите продукти като подчертават, че техните дезодоранти не съдържат вредни вещества, например парабени. Въпреки това, за да сте напълно сигурни в това, че купувате качествен истински продукт, винаги е препоръчително да четете внимателно опаковките на всяко козметично средство, защото човек не знае на какво може да попадне. Освен това, минералните дезодоранти се препоръчват за хора с проблемна кожа, при които има нетърпимост към обикновените дезодоранти или съставките в тях.


Къде можем да ги открием?


Днес минералните дезодоранти са много лесни за откриване. Предлагат се на практика в почти всеки добре зареден магазин за козметични продукти. Предлагат се под голямо разнообразие от форми и от голямо разнообразие известни и по-малко известни марки. По тази причина, ако проявявате интерес към минералните дезодоранти, бихте могли да експериментирате докато откриете този продукт, който в най-подходящия за Вас и за Вашите нужди.


Как се използват и какво действие имат?


Минералните дезодоранти действат основно като елиминират бактериите, които причиняват неприятната миризма и не позволяват на тези бактерии да се размножават. Нанасят се под мишницата и имат много слаб и деликатен аромат.


Справят се успешно с изпотяването…


Минералните дезодоранти са по-ефективни в борбата с изпотяването в сравнение с парфюм дезодорантите. Макар че последните имат силен и свеж аромат, те не са толкова ефективни в борбата с изпотяването. Предвид факта, че минералните дезодоранти могат да действат в продължение на няколко дни, за сега те са едно от най-трайните средства за предпазване от неприятната миризма.


Как действат?


Минералните дезодоранти действат на принципа на създаването на неблагоприятна среда за развитие на бактериите, които причиняват лоши миризми. В същото време те са естествен продукт и не представляват риск за здравето на човека.


Недостатъкът на минералните дезодоранти...


Въпреки че ухаят наистина много приятно, минералните дезодоранти все пак имат доста слаб аромат. Ако желаете от Вас да се носи ухание на парфюм или дезодорант, най-вероятно ползването на минерален дезодорант няма напълно да Ви задоволи. Не малко хора използват в допълнение и други парфюм дезодоранти, които имат отличителен свеж аромат.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар