Какво представлява интимния дезодорант?

интимен дезодорант
Интимният дезодорант изглежда на пръв поглед както всеки друг дезодорант. Той се предлага в аптеките и в специализираните магазини за козметика, а разнообразието от марки и продукти е добро. На пръв поглед няма да различите флакона от този на обикновените дезодоранти, но при употреба разликата е космическа.


Може ли да се използва обикновен дезодорант за поддържане на интимна хигиена и приятен аромат там долу?

Категорично не. Обикновените дезодоранти не са подходящи за парфюмиране на деликатната интимна зона. Независимо дали съдържат талк или спирт или каквото и да било, те не са създадени да щадят толкова деликатна част от човешкото тяло. При ползване биха могли най-малко да причинят дразнене, зачервяване и куп други проблеми.


Ами интимния дезодорант?

Този козметичен продукт е специално създаден за деликатната зона. Той не дразни кожата и е хипоалергенен. Няма да предизвика зачервявания и възпаления, а в същото време е много ефикасен. Придава изключително приятно усещане за свежест и може дълго време да запази чувството за чистота.


Как действа дезодорантът за интимна хигиена?

Този специално създаден спрей действа като подтиска развитието на неприятните микроби и бактериите, които предизвикват лоша миризма в интимната зона. Въпреки това е безвреден за кожата на човека.


Как да използваме интимен дезодорант?

След като сте взели душ и сте се подсушили, вземете флакона със специалния спрей и го разтръскайте добре. След това пръснете с флакона от разстояние 15 - 20 сантиметра. Може да се използва както върху кожата, така и върху бельото, зависи как предпочитате. Моля обърнете внимание на това, че интимният дезодорант е предназначен да се използва само и единствено външно!


Всичко може да се използва с мярка…

Ако сте решили да използвате интимен дезодорант, специалистите съветват, че е много важно това да се прави с мярка. Мнозина казват, че е добре тези продукти да не се използват директно срещу половите органи, защото могат да нарушат флората като убият вредните, но заедно с тях и полезните бактерии. При всички положение е препоръчително преди да използвате интимен спрей да се посъветвате с вашия гинеколог и да чуете какво е неговото мнение по въпроса. Знайте че при наличие на неприятна миризма Вие само ще маскирате лошия мирис с този спрей, но няма да се справите с причинителя.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар