Как виждат жените мъжкото обезкосмяване?

трябва ли мъжете да се епилират
Някога в миналото обезкосмяването при мъжете е било табу. Днес обаче, мъжете се обезкосмяват почти толкова, колкото и представителите на нежния пол. Според някои проучвания например, в САЩ преди няколко години мъжете, които са се обезкосмявали поне в известна степен е бил около 73, а напоследък проучванията показват, че този процент достига до 84. А какво мислят дамите по въпроса?


Какво мислят жените за бръсненето на краката при мъжете?

Като цяло рядко ще срещнете жена, за която това да е проблем това, че нейният партньор си премахва космите от краката, освен ако тя самата има проблеми със самочувствието и се чувства груба до епилирания си партньор. В повечето случаи, в които жените изразяват неприязън към епилирани мъже, това се дължи на факта, че самите те започват да се притесняват за грижите, които полагат за себе си. От чисто хигиенна гледна точка, а и естетически, обезкосмяването на краката е дори препоръчително и слава богу, повечето дами напълно разбират това.


Какво мислят жените за обезкосмяването на гърдите при мъжете?

Като цяло, обезкосмяването на гърдите при мъжете има повече почитатели сред дамите, отколкото обезкосмяването на краката и на ръцете. Повечето жени споделят, че би било добре ако партньорът им си обезкосмява гърдите или поне ако се грижи косъмчетата да са подрязани достатъчно. Така мускулите на гърдите и на корема ще изглеждат доста по-едри и подчертани


Какво мислят жените за обезкосмяването на ръцете при мъжете?

Мненията по въпроса са доста смесени. Има както почитатели на обезкосмените ръце, така и хора, които крайно предпочитат приятелят им да не си епилира ръцете. Като цяло, над 90% от жените споделят, че за тях това няма особено значение и оставят партньора им сам да прецени дали да се епилира или не.


Какво мислят жените за обезкосмяването при мъжете в интимната област?

Повечето жени споделят, че биха предпочели или приятелят им да се поддържа съвсем “чист” там долу, или ако не, то поне да поддържа косъмчетата съвсем къси. Храсталаците не са за предпочитане, особено като се има предвид, че биха могли да представляват трудност по време на любовната игра за онези дами, които изпитват отвращение от косми.


А какво мислят жените за скубането на веждите при мъжете?

Жените твърдо застават зад скубането на веждите при мъжете, стига това да не е началото на една момичешка визия. Докато веждите изглеждат мъжки, то скубането им се възприема много добре и като знак, че мъжът се грижи за външния си вид.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар