Качествени и стилни български дамски обувки

дамски обувки
С всяка изминала година дамските обувки са все по- интересни и разнообразни. Изборът им толкова голям и дамите често се затрудняват. Днес на пазара се предлагат от най- различни производители. Цените им варират в зависимост от качеството. И като стана въпрос за качество, трябва да знаете, че българското производство в това отношение е на ниво. Има много красиви, модерни и качествени български обувки, които наистина си заслужават. 

Този сезон някои от родните производители ни предлагат чудесни колекции от дамски сандали, обувки и летни боти и ботуши. Всички те са изработени от естествена кожа. В тази статия ще ви представим някои от техните модели.

Дамски кожени сандали с назъбена подметка и леко висок широк ток. Моделът е взаимстван от 70- те години и е много подходящ за спортно- елегантно облекло.

Спортни обувки с флатформа, които наподобяват дамски кецове. Изключително подходящи за ежедневието, много удобни и се комбинират идеално с деним. Може да изберете както едноцветни, така и в двуцветна комбинация.

Ако търсите нещо подходящо за летните вечери, заложете леко заострени сандали със стабилен средно висок ток и дебели каишки с големи катарами и капси. Предлагат се основно в комбинация от три перфектно подбрани цвята. Този е модел придава много стил и изисканост.

Тази година е много модерна перфорираната кожа. Ако ви харесва, заложете на перфорирани едноцветни обувки с удобен нисък ток. Подходящи са както за ежедневие, така и за работа в офис, тъй като стоят много елегантно на краката.

За по- спортните натури се предлагат перфорирани модели с удебелена подметка и с големи грайфери, както и обувки, наподобяващи кецове, но много по- красиви, с платформа и ластици от двете страни на глезена за по- лесно обуване.

За летните вечерни партита заложете на перфорирани бежови боти. Всички модели са смесица между екстравангартен, елегантен и каубойски стил. Изработката им е съвършена, изпипани са до най- малкия детайл, а за идеалния им завършек допринасят допълнителните метални елементи- капси, синджири и др.

Вижте повече на: mes.bg
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар