Идеалните вежди за мъж

оформяне на мъжки вежди
Ако сте мъж, това изобщо не означава, че не трябва да се грижите за веждите си и трябва да ги оставите да избуяват в произволни форми и посоки. Разбира се, че грижата за добрия външен вид не е патент на жените, а мъжете също могат и трябва да полагат грижи. В края на краищата едва ли има мъж, който да се стреми да добие визията на Реджеп Иведик, нали?

И така, как трябва да се погрижи един мъж за веждите си?


На първо място не правете нищо твърде драматично. Под драматично разбирайте, че е добре да избягвате твърде прекомерното изтъняване и особено твърде повдигнатите арки в най-високата част. Това би Ви лишило от момчешкия чар, по който жените толкова си падат. Нещо повече - прекалено изтънените вежди с остри чупки придават женственост, а Вие едва ли желаете това.

Подстригването...


Подстригването е това, което е нужно на много мъже, защото не малко са тези, при които космите на вежите стават твърде дълги. Ако имате този проблем бихте могли леко да ги скъсите с помощта на гребенче и машинка или козметична ножичка. Не винаги обаче е необходимо това да се прави. Голяма част от мъжете имат къси косъмчета на веждите и допълнителното скъсяване би имало по-скоро негативен ефект.

Колко често да се прави подстригването?


Веднъж на три или четири седмици би трябвало да е един добър период. За толкова време веждите ще са възстановили своята дължина и Вие ще можете да ги подрежете отново.

Почистването между веждите...


Почистването между веждите е препоръчително, но има и изключения. При някои мъже запазването на малко количество (подчертаваме малко) косъмчета между веждите може да има положителен ефект и да ги направи по-желани. Но тук с пълна сила важи правилото за мярката. Трябва да знаете кога да започнете и кога да спрете. Професионалистите напомнят, че при мъжете между веждите е може да има по-малко разстояние от това при жените и не е необходимо всичко да е твърде гладко.

Почистването около веждите...


При премахване на косъмчета под и над веждите не се старайте да почистите съвсем всичко. Вместо това просто премахнете излишните, твърде дълги и дебели косъмета и оставете по-нежните и по-малко забележимите. Почиствайте докато почувствате, че изглеждате естетично, а не докато премахнете всичко.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар