Червената коса предлага по-голям избор от възможности за поддръжка

червена коса
Често се случва инстинктивно да разделяме хората на руси и тъмнокоси, светли и тъмни, блондинки и брюнетки и така нататък. Така най-често разсъждаваме и когато се чудим какъв цвят да боядисаме косите си. Доскучал Ви е досегашния цвят и се чудите: “Черна ли да я направя или пък руса…” Така обаче пропускаме една много интересна и колоритна възможност, а именно червения цвят, който според мнозина е и най-секси.


Червената коса подхожда на различни типове хора. Тя чудесно допълва както по-матова кожа и тъмни очи, така и най-светлите бели типове кожа и най-светлите очи. Червената коса е универсална в това отношение, защото тя носи горещо излъчване и е сигнал за огнен темперамент.


Поддръжката…


В доста случаи е възможно да се окаже, че червената коса всъщност е най-лесна за поддържане от всички други възможности. От една страна червеният цвят може да се постигне както от напълно руси хора, така и от такива с най-тъмни коси. Разбира се, нюансите на червеният цвят е съвсем нормално да варират, но плюс в случая е, че всеки оттенък на червеното е много атрактивен по свой уникален начин.


Как да го постигнем?


Червените коси могат да се постигнат по най-различен начин и тук възможностите са наистина доста добри. Съвсем естествено, на първо място ням как да не започнем с добрата стара боя за коса. Тя е добро решение, което предлага една много широка гама от цветове. Ако обаче не желаете да слагате химически продукти на главата си, тук имате много голям късмет. И бързам да Ви кажа защо - защото червеният цвят освен с боя може да се постигне и с къна. Къната е обичана от едни и ненавиждана от други, но е факт, че тя предлага едно от най-дълготрайните и натурални решения. Именно 100% чистата къна не само, че няма да навреди на косите Ви, но и ще ги направи здрави, силни и устойчиви, ще им даде блясък и ще ги защити от вредни външни влияния. При това цветът ще се запази за доста дълъг период от време. Дали ще изберете боя или къна, червеният цвят е доста добро решение, което е подходящо за тези, които искат да бъдат забелязани и да не стоят в сянка.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар