15 прости съвета за меки и розови устни - част 1-ва

розови устни
Кара ли ви по някакъв начин да чувствате завист всеки път когато погледнете в някои постер или модно женско списание, а от там някоя перфектна красавица е нацупила сърдито своите меки и розови устни? Не ви ли се иска и вашите устни да са толкова плътни, влажни и съблазнителни? Истината е, че това не е толкова трудно за постигане. Пигментацията е често срещан проблем. Устните на доста жени имат тенденцията да изглеждат някак тъмни и това се дължи на няколко причини. Много често това е резултат от храните, които ядете и от това, което пиете. Така например, пушенето е онази зла прокоба, която прави устните тъмни и неапетитни. Пигментацията може също да възникне в резултат от липса на циркулация. Но как да се отървем от тези проблеми и отново да имаме меки, нежни и розови устни. Прочетете внимателно следните домашни средства, които ще ви помогнат да направите устните отново розови и нежни.

1. За да имате меки и нежни устни, вие трябва да ги ексфолирате поне два пъти в седмицата. Но как да стане това? Много просто - потопете своя пръст във вода, след това в захар и ексфулирайте устните търкайки захарта в тях. Отмийте захарта от устните, подсушете и нанесете балсам.

2. Слагайте на устните балсам всяка вечер преди лягане и спете така. На сутринта ще се събудите с нежни и розови устни. Избягвайте продукти, които съдържат оцветители, бои и други изкуствени съставки. Винаги предпочитайте натуралните продукти.

3. Използвайте мека четчица с малко паста за зъби и потъркайте върху устните за да се отървете от мъртвата кожа.Това ще премахне всички мъртви клетки. Но внимание - правете го само няколко секунди и не всеки ден.

4. Използвайте балсам с натурален розов оттенък и оставете за през нощта. След като попие в устните ви, те ще придобият нежен розов цвят.

5. Пийте много вода и сокове, които съдържат много витамин С. Дехидратацията може да предизвика потъмняване и напукване на устните, както и загуба на блясък. Водата или натуралните плодови сокове ще хидратират тялото, ще подхранят кожата и ще стимулират растежа на свежите и здрави нови клетки. Сухите устни са първият сигнал, че вашето тяло не е достатъчно хидратирано.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар