15 прости съвета за меки и розови устни (част-2-ра)

красиви розови устни
Досега разгледахме пет различни средства за придобиване на по-хубави, розови и нежни устни. Но нека сега навлезем по-надълбоко и да научим повече по въпроса.

6. Използвайте мед като естествена алтернатива на балсам за устни. Медът хидратира, оставяйки устните плътни и придавайки им слънчев блясък. Вие можете също така да смесите една супена лъжица мед, две супени лъжици захар и една супена лъжица зехтин и да търкате устните с тази смес. След това оставете за известно време (колкото ви е удобно) и след това изплакнете.

7. Друго средство за перфектни устни е нанасянето на витамин Е върху устните преди сън. За това има много удобни капсули с витамини в течна форма. Това ще ви помогне да хидратирате устните и да ги направите меки.

8. Яжте плодове и зеленчуци, които имат червен цвят. Например домати, череши, ягоди и други подобни. Те ще помогнат да се натрупа върху устните естествен червен цвят, който няма да може да се отмие цял ден.

9. Някои проучвания показват, че намаляване чая и кафето може да рефлектира като по-розови устни.

10. Хиперпигментацията, която понякога се предизвиква по-време на бременност или болест, ще отшуми с времето. Понякога това може да е и на хормонална основа.

11. Пигментацията не само по устните, но и по лицето се определя от генетичната предразположеност. Въпреки това, има много неща които да помогнат да придобиете розови устни.

12. Устните имат тенденция към потъмняване, в случаите, в които сте изложени за по-дълго време на слънце. Използвайте балсам за устни със слънцезащитен фактор 15. Уверете се, че устните ви са добре защитени от ултравиолетовите лъчи когато излизате навън. Много гланцове за устни и червила съдържат слънцезащитен фактор 15.

13. Ако имате навика да хапете устните си, това означава, че сте тревожни. Добър начин да се избавите от този навик ако сте по-нервни е дъвченето на дъвка. Хапенето на устните може да ги направи сухи и дори да доведе до напукване.

14. Избягвайте да плюнчете устните си. Мокрейки ги със слюнка, те стават по-тъмни и по-сухи от преди това.

15. Алое вера е едно от най-добрите средства за придобиването на най-сочните и меки устни, които можете да си представите. Освен това, алое вера защитава при високи температури на въздуха от изсушаване.

Надяваме се, че сме ви били полезни и сте придобили устните, за които мечтаете.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар