Златни висулки - как да получим повече срещу парите си

Златни висулки
Много дами се интересуват от висулки. Дали ще става дума за златен кръст, златен медальон, зодиакален знак или нещо друго от този род, то почти всеки се е сблъсквал с желанието да си купи нещо подобно, но и с разочарованието от високите цени.

Често става така, че златната висулка, която можем да си позволим е твърде малка и почти не се забелязва. Ако желаете да си купите нещо, което да изглежда по-солидно, но в същото време да искате да похарчите по-малко пари, тогава ето няколко съвета, които могат да Ви бъдат от голяма полза.

1. Кухите златни висулки

Бихте могли да си купите изцяло златно украшение от 14 или пък 18 карата, което да е изработено така, че да създава оптически обем. Не е нужно висулката да е пълна със злато - тя може да е напълно куха на принципа на бутилка. Бутилката изглежда обемна, но всъщност е лека и от вътре представлява празно пространство. Същото е и с висулката. Тя може да е изработена от най-висококачествено злато, но все пак малко хитрост няма да навреди на никой.

2. Използвайте златни висулки в комбинация с други метали

Така например на пазара се предлагат много златни висулки, които съчетават при изработката злато и не малко сребро. За пример може да послужи кръст, чиито контури по краищата са от злато, а вътрешните елементи са от сребро. Двата материала създават стилна комбинация, а златото незабавно привлича вниманието към себе си и създава илюзията за изцяло златно бижу на много висока цена като в същото време заглушава по-студения блясък на среброто.

3. Използвайте полускъпоценни камъни и Сваровски кристали

Ако искате да придадете на златната висулка по-големи размери и обемност, не се колебайте да търсите различни дизайнерски решения с помощта на Сваровски кристали или пък някакъв любим Ваш полускъпоценен камък. Тези материали отстъпват по стойност на златото и това може да понижи значително стойността на Вашата златна висулка. В същото време, тя няма да изглежда по-малко атрактивна, а тъкмо обратното - ще изглежда просто прекрасно.

Тези и някои други съвети могат да Ви помогнат да получите по-голям обем за парите си и да създадете по-голямо впечатление с висулките на Вашето колие. То ще изглежда по-добре, а Вие ще се чувствате по-приятно и ще привличате повече внимание.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар