Обиците са най-предпочитания подарък от жените

обици сваровски
Скорошни допитвания показват, че попитани какъв подарък биха желали да получат като бижу за годишнина, рожден ден или друг специален повод, повечето жени отговарят, че най-много биха се зарадвали на обици.

Това недвусмислено показва, че според дамите обиците са най-обичаното бижу, а в това има много и различни причини. От една страна това украшение не носи толкова много символика, колкото носят например пръстените, а от друга страна е много по-удобно за носене от колиетата, макар че всеки си има своите лични предпочитания и тук не може напълно да се абсолютизира.

Разбира се, обиците могат да бъдат толкова различни, че трудно да се направи асоциация между два отделни модела като за един и същ накит. Някои модели са по-подходящи за всеки ден, докато други са по-скоро за по-специални поводи. Проучванията показват, че дамите предпочитат по-елегантните модели обици, макар и това да предполага, че няма да могат да ги слагат всеки ден.

Всъщност, повечето жени биха предпочели скъпото бижу, пък макар и то да може да се сложи 2 или 3 пъти в годината на специално събитие. Това ще накара жената да заблести, а за нея това е изкушение, на което трудно се устоява.

За повечето дами мечтата е да получат нещо като диамантени обици за, да речем, десетата годишнина от сватбата или друг подобен повод. Това би било показателно, че чувствата все още не са охладняло, а пламъкът все още съществува. Разбира се, за много хора диамантените обици така или иначе остават в сферата на добрите пожелания, защото тяхната цена е доста стряскаща.

Всъщност, истината е, че диамантите далеч не са задължителни. Чифт платинени или златни обици с кристал или полускъпоценен камък могат да разтопят сърцето на Вашата нежна половинка.

Ако не разполагате с много средства винаги можете да купите на любимата си мечтаните обици от Сваровски. Компанията предлага изключително качество, шикозни накити и стил, но вместо злато и платина използва предимно сребро за изработката на повечето модели. Диамантите се заместват от кристали, а за да се направи външния вид на обиците по-привлекателен се използва покритие от паладий или родий.

Разбира се, има и модели обици, които са с покритие от жълто или розово злато за тези, които предпочитат по-топлите тонове.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар