Тоникът за лице - не го забравяйте!

тоник за лице
Тоникът за лице за голямо съжаление често бива забравян, подминаван и умишлено пренебрегван и пропускан от много жени. не са малко дамите, които изобщо не намират смисъл в този продукт и считат, че това е само един допълнителен начин да изхарчат още пари. Това обаче е голяма грешка и не е истина, защото този продукт дава на кожата много повече, отколкото можете да предположите, най-вече баланс и нови сили.


Какво представлява тоника и защо Ви е нужен?


Тоникът за лице е продукт с водниста прозрачна консистенция. Той е предназначен за използване след като лицето вече е било старателно почистено, например от грима, който сте носили цял ден. Обикновено точно в този момент кожата е доста суха в резултат от непосредственото въздействие на почистващите препарати, които преди малко сте използвали, така че точно тоникът е Вашата спасителна жилетка в случая.


Кога да използваме тоник за лице и как?


След като вече сте приключили с почистването на лицето, вземете един памучен тампон и го напоете добре с тоник. Почистете кожата на лицето с нежни масажиращи движения. Това ще подобри цялостно кръвообращението и ще премахни евентуални остатъци от продукта, с който сте почиствали кожата си преди това.


Какъв ефект да очакваме от тоника за лице?


Тоникът за лице приятно ще тонизира кожата Ви (наистина отговаря на името си!) и ще я направи по-възприемчива към поставянето на хидратиращ крем или крем против бръчки, което обикновено се прави последно. Лицето Ви отново ще засияе, придобивайки младежки отблясък.


Какви други ползи можем да имаме?


Сред многобройните ползи от използването на тоник за лице е възможността да редуцирате проблеми като поява на пъпки, акне, черни точки, както и прекомерно омазняване. Не всеки продукт обаче има едно и също действие, така че най-добре се консултирайте със специалист преди това.


Каква марка да изберем?


На пазара обикновено съществуват голям брой марки тоник за лице. те много не се отличават една от друга и обикновено имат доста сходни качества. Какъвто и продукт да изберете, четете внимателно какви са неговите съставки и не на последно място - не забравяйте да го използвате. Все пак, дори и да си купите тоник за лице, Вие няма да имате ползва от него ако просто го оставите да стои на тоалетното шкафче.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар