Крем против целулит

крем против целулит
Целулитът е проблем основно при представителките на нежния пол, макар че в по-редки случаи се среща и при мъжете. Обикновено се образува в областта на бедрата, както и в коремната област и по седалището. Противно на очакванията, този проблем не е свързан с това дали жената има повече или по-малко излишни килограми, а се предава по-скоро генетично. Не са редки случаите, в които някоя жена има доста атрактивна фигура и в същото време отчаяно се мъчи да стопи някой и друг килограм, мислейки си, че е дебела, а всъщност тя може да има идеално тегло, но просто целулитът да придава нелицеприятен вид на нейната кожа и на контурите на тялото.


Как да преборим целулита?


Първото, което мое да се направи, несъмнено е жената да се захване със спорт. упражненията ще подобрят кръвообращението, което ще намали в много голяма степен неприятните целулитни натрупвания. Масажът също може да има добър ефект, но само ако се практикува правилно и редовно. Един масаж на две седмици изобщо няма шанс да помогне в борбата с целулита. Нужни са ежедневни усилия.


Кремът против целулит…


Ползването на качествен крем против целулит е едно от най-добрите решения, които човек може да вземе ако има този неприятен проблем. Използването на такъв крем, разбира се, не замества спорта, но и спорта не замества крема против целулит. Тези два фактора по-скоро се допълват много добре и ако съчетаете редовното нанасяне на такъв продукт в проблемните зони със някакъв любим ваш спорт или обикновени физически упражнения, то специалистите обещават, че резултатите няма да закъснеят.


Как действа крема против целулит?


Кремът против целулит попива лесно в кожата и обикновено навлиза в дълбочина. Неговата задача е да подобри кръвообращението в засегнатите части на тялото. По-доброто кръвообращение ще позволи да се освободите от натрупаните в областта токсини и това мигновено ще подобри Вашето състояние. Не забравяйте, че именно слабото кръвообращение в засегнатите от целулит области е това, което им придава този неприятен набръчкан вид. Освен подобрено кръвообращение, кремът против целулит предлага стягане на кожата. В допълнение, докато нанасяте крема с масажиращи движения, Вие правите точно това, което препоръчахме първоначално. Както казахме и по-рано масажът е много важен, така че можете да използвате момента, в който нанасяте крема за да си направите един страхотен масаж.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар