Мляко за тяло за копринена кожа

грижа за кожата

Млякото за тяло се използва само от някои жени, защото мнозина считат, че просто не разполагат с излишно време за да се грижат толкова много за себе си Ако обаче отделите няколко минути на ден за това, най-вероятно ще сте изключително благодарни на нашия екип, че сте ни послушали.


Каква консистенция има млякото за тяло?


Млякото за тяло има бял цвят и наистина наподобява на прясно мляко що се отнася до външния вид. Разликата е, че е малко по-гъсто. Не е мазно, по-скоро леко воднисто. Нанася се лесно върху кожата, попива бързо в нея и не оставя никакви следи. Няма никакъв риск от оставяне на мазни следи по дрехите.


Какво мляко да изберем?


Различните марки мляко за тяло имат различни свойства. Някои хидратират по-добре, а други не чак толкова. Същото е и що се отнася до аромата - някои ухаят съвсем незабележимо и деликатно, докато други оставят след себе си аромат на изискан парфюм. Добре е да изпробвате няколко различни марки и да се спрете на тази, която най-много подхожда на Вашия тип кожа.


Какво става когато нанесем мляко за тяло?


Млякото за тяло се нанася след като сте си взели душ. То много бързо и лесно попива в кожата, правейки я копринено гладка и нежна, а допирът с нея - едно изключително изживяване! Не се безпокойте от омазняване. Млякото за тяло няма такъв ефект, то не е като кремовете и не омзнява, а може единствено да хидратира кожата.


Кога се нанася млякото за тяло?


Млякото за тяло обикновено се нанася след като вече сте се изкъпали, но има и някои продукти, които можете да нанесете на тялото си още докато сте под душа. Това е сравнително ново решение, което е продиктувано от факта, че производителите на козметика се опитват да улеснят своите клиенти. Използвайки такова мляко за тяло, ще трябва да почакате само една минутка, след което ще сте напълно готви и само ще трябва да изплакнете леко тялото.


Интересни разновидности мляко за тяло…


На пазара съществуват някои доста интересни разновидности мляко за тяло. Една от най-атрактивните е тази, която съдържа стягащи компоненти, което прави кожата Ви да изглежда наистина много по-млада, стегната и еластична, като ефектът наподобява този на серумите за лице, макар че действието е по-меко.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар