Спиралата за мигли - какво може да ни предложи?

спирала за мигли
Спиралата за мигли в наши дни е неразделна част от така наречената декоративна козметика на всяка жена. Всички тези различни марки, които можем да открием в магазините за козметика, съответно имат различни предимства и възможности, но едно нещо ги обединява и това е факта, че спиралата за мигли вече е нещо, без което не можем.

Ако върнем годините на зад, спиралата за мигли е имала една единствена задача - просто на направи миглите по-черни и изразителни. Днес обаче живеем в други времена и това далеч не е достатъчно.

Как ще продадеш един продукт ако не можеш да вдъхновиш хората и да им покажеш нещо наистина впечатляващо? А какъв по-добър начин да вдъхновиш някого от това просто да му обещаеш красота и наистина да му я дадеш?

Факт е, че днес спиралата за мигли придава на погледа дълбочина, която в миналото е била просто немислима.


Какво може съвременната спирала за мигли?


На първо място нека започнем с четчицата, с която спиралата се нанася. През годините тя толкова много е еволюирала, че от обикновено приспособление сама по себе си се е превърнала в средство за разкрасяване. Така например, съвременните четчици с които се нанася спиралата за мигли имат за цел не само да боядисват, но и да срешат внимателно малките косъмчета на миглите като ги отделят старателно едно от друго и след това ги извият силно, придавайки им кукленска чаровност.


След като подчертахме предимствата на четчицата, ред е и на самата спирала, която вече има далеч повече качества от това просто да оцветява.


Подхранват...


Съвременните продукт от високо качество например притежават съставки, които подобно на кремовете за лице и шампоаните, имат за цел да подхранят. Така една жена, която редовно използва спирала не само, че няма да навреди на миглите си, но и ще ги подхрани от корена до върха.


Придават обем…


Съвременните спирали много често съдържат силиконови полимери или други подобни съставки, които имат за цел да придадат видим обем на самите мигли. тези съставки обвиват косъмчетата и видимо създават оптическо впечатление, че миглите са много по-гъсти.


Блясък…


Има спирали за мигли, които целят да придадат блясък на миглите, създавайки пърхаво усещане, което напомня за пеперуда. Ако това се съчетае и със свежи сенки за очи, то тогава ефектът ще е дори още по-голям.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар