Околоочен рол он

околоочен стягащ рол он
Околоочният рол он е един от най-търсените козметични продукти. Хората проявяват голям интерес към него, независимо от пола и възрастта. Този продукт има почитатели както сред жените, така и сред мъжете, а търсенето обхваща огромен възрастов диапазон. Околоочният рол он се харесва както от 20 годишните, така и от хората в напреднала възраст.


Какво представлява околоочният рол он?

Това е козметичен продукт, който е специално създаден за ползване в деликатната и чувствителна област около очите и клепачите. Не предизвиква никакво раздразнение или зачервяване дори и при хората с особено чувствителна кожа.

Околоочният рол он представлява малко стикче, чийто връх завършва с малка въртяща се ролка (лимка). Нанася се с нежно движение на ролката върху желаното място, като преди това обаче е важно стикчето да се разклати добре.

Течността вътре представлява гелоподобен серум, който има водниста консистенция и свойството да попива в кожата почти незабавно след нанасяне. Не оставя никакви следи, никакво мазно усещане и абсолютно никакъв дискомфорт.


Как действа околоочния рол он?

Околоочният рол он или серум (и двете наименования се използват еднакво често) има ясно изразен лифтинг ефект. Той стяга видимо кожата, като се справя много бързо с подпухналите очи, торбичките под очите, сините кръгове и умората при продължителна работа с компютър или недоспиване. Хидратира кожата в дълбочина, предотвратява появата на бръчки, заличава вече съществуващите и забавя стареенето. При редовно ползване могат да се заличат дори и по-дълбоките бръчки.

Околоочният рол он (серум) има охлаждащ ефект, което създава приятно усещане незабавно след нанасяне. Бързото му действие дава възможност да получите незабавен ефект дори и ако след малко имате среща с приятели и искате да изглеждате добре.

Макар че различните типове околоочен рол он се различават според своите съставки и сила на действие (все пак за различните възрастови групи са нужни препарати с различен интензитет на действие), повечето продукти от този тип се обединяват под това, че цялостно подобряват кръвообращението, зареждат кожата с витамини и използват силата на колагена и стволовите клетки за да направят своята магия.


Популярни заблуди

Хората често се заблуждават, че околоочният рол он действа само на момента, но това не е така. Бързото му действие се дължи на това, че в наши дни науката е напреднала така, че не е нужно да чакате с месеци за да видите ефекта на даден продукт. Освен това, околоочният рол он има траен ефект при редовна употреба и може видимо да елиминира признаците на стареенето.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар