Пудра или фон дьо тен - избирайте според сезона

фон дьо тен за идеална кожа
Много жени са изправени пред вечната дилема дали да се спрат на пудра или да заложат на фон дьо тен. И двата продукта си имат своите предимства и недостатъци. Те обикновено се самоизключват един друг, тоест ако ползвате фон дьо тен едва ли ще си сложите пудра и обратното. Повечето жени имат ясно изразени предпочитания към един от двата продукта, но професионалните гримьори съветват своите клиенти да не се придържат към строго определен продукт, а да заложат на това, което е по-добро през съответния сезон. Наистина, това което е добре през лятото, може да е не толкова добро за зимата и обратното. Ето как е най-добре да постъпим в избора на по-подходящия козметичен продукт:


През топлите месеци от годината е за предпочитане да заложите на пудра. За разлика от фон дьо тена, тя ще Ви помогне да създадете добра база за поставяне на грима в топлите и задушни летни месеци. Освен това деликатния слой пудра ще Ви помогне да се справите с прекомерното омазняване и изпотяване на кожата, което е доста често срещан проблем през лятото и като цяло в топлото време. Ако от друга страна не обичате да използвате пудра и изберете да поставите на лицето си фон дьо тен в 40 градусовата жега, рискувате този продукт да се разтече и да съсипе целия Ви грим. Освен това се предлагат различни продукти от типа на пудрата, така че лесно ще откриете и пудра, която да подсили бронзовия Ви тен, който преви кожата толкова сексапилна.


От друга страна, през зимните месеци фон дьо тенът е много добър избор от пудрата. Като цяло през зимата кожата става по-бледа и предразположена към изсушаване, губи своите цвят и жизненост, а недостатъците започват да изпъкват много по-лесно. Фон дьо тенът ще заличи всички кожни дефекти, ще направи кожата Ви по-свежа и цветна, ще реши проблема с неприятната така типична за зимните месеци бледост и в допълнение няма да Ви създава проблеми и ще си стои на лицето, където му е мястото (за разлика от летните месеци). Поставянето на фон дьо тен е по-добрата опция за зимата. Той ще създаде една чудесна основа за поставянето на декоративния грим и ще придаде на кожата липсващия блясък.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар