Подходящ ли е серумът за лице за млади жени?


Серумът за лице през последните години се превръща във все по-голям хит и за много жени той вече е любимото козметично средство. Мнозина го предпочитат пред кремовете, а причините за това са твърде много. Серумът за лице е концентриран продукт с бързо действие. Той е много харесван заради това, че попива доста бързо в кожата, а след това тя се усеща кадифено гладка, с едва доловима влажност и дори едно много приятно леко гумено усещане, което се дължи на комбинацията влага - еластичност. За разлика от кремовете, които много често оставят кожата мазна и действат бавно, тук клетките ще могат спокойно да дишат и кожата няма да е натоварена с мазни кремове, които да усещате през целия ден.


серум за лице
Серумът за лице има мигновен ефект и не е нужно да го ползвате дълго за да почувствате промяната. Само минута след нанасянето той вече е попил в кожата, а тя е видимо по-стегната и гладка сякаш сте се върнали с няколко години на зад. Първоначално ще усещате резултат за около 24 часа след нанасяне на серума, но при продължително повтаряне на тази процедура, резултатите ще станат трайни, фините бръчици ще избледнеят напълно, а накрая дори и видимите бръчки постепенно ще се загладят.


А подходящ ли е серума за лице за млади жени?


Макар че много от продуктите под името “серум” са предназначени предимно за зрели жени и имат много силен ефект, има и не малко продукти, които са специално създадени за млади дами на възраст около и над 30 години. Този вид продукти има по-слаб ефект, защото жените на възраст между 30 и 40 години са млади и кожата им не се нуждае от силни препарати. Млади жени се страхуват да използват силни серуми и това е правилно. Употребата на силни продукти, които са предназначени за жени на възраст над 50 или 60 години от момиче на 30 може да доведе до изтощение на кожата и да предизвика обратен на очаквания ефект. По тази причина е много младите жени да използват серуми, които са предназначени за млада кожа. Този тип продукти са специално концентрирани в това да хидратират кожата в дълбочина и да премахнат следите на умора, както и да забавят първите признаци на стареене.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар